Sokak hayvanlarını besleyen kadını tehdit etti: Sana mermi atarım

129 izlenme 05 Haziran 2020
Reklamlar
Sosyal medyada yer alan ve Balıkesir’de çekildiği belirtilen görüntülerde, sokak hayvanlarını besleyen yaşlı kadına yönelik hakaretler savuran bir kişinin sözleri tepkilere neden oldu.

Balıkesir'de gerçekleştiği belirtilen bir videoda yaşı bir kadının sokak hayvanlarını beslediği için komşusu tarafından tehdit edildi. Söz konusu görüntüler sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu.

Sosyal medyada gündem olan videoda sokak hayvanlarını besleyen yaşlı bir kadın komşusu tarafından, "Gerizekâlı mıdır nedir, özürlü zaten. Ruh hastası ya, baksana tipe. Ne biçim kadınsın lan sen şeytan gibi. Seni var ya gebertirim burada. Sana mermi atarım benim canımı sıkma" sözleriyle hakaretlere maruz kalarak tehdit edildi.

Kadına hakaretler ve tehditler savuran kişi, şunları söyledi:

''Eğer benim çocuklarımdan birini kedi köpek ısırsın, ben seninle görüşeceğim abla. Sen çekmeye devam et, senin suçun yok ama seni buraya koyanın suçu var. Ben Nihat bey ile görüşeceğim, sen bu evde yaşayamazsın, ben seni burada oturtmam. Benim burada dairem varsa. Sen istediğin kadar benim videomu çek.  Gerizekalı mıdır nedir, özürlü zaten. Ruh hastası ya, baksana tipe. Ben seni burada yaşatmam. Ben Kürt oğlu kürdüm, seni burada yaşatmam. Sen erkek olsan var ya bu iş çok farklı olurdu. Ne biçim kadınsın lan sen şeytan gibi. Sen manyak mısın? Seni var ya gebertirim burada. Sana bir şey söyliyeyim mi? Sana mermi atarım benim canımı sıkma''
 
İŞTE TEPKİLERE NEDEN OLAN O GÖRÜNTÜ:

Bunlar da İlginizi Çekebilir

'Pamuk eller cebe yasası'. Vatandaşa yeni vergi yükleri biniyor. Meteoroloji, 20 il için sarı kodla kuvvetli yağış uyarısında bulundu Sedat Peker, HDP'den AKP'ye geçen ismi örnek verdi: Şimdi evliya mı oldu? CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı belli oldu