Ana Sayfa
18 Ocak 2022 ( 1834 izlenme )
Reklamlar

Son dakika... Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a bomba yanıt

Son dakika... CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na 'İzmir milletvekili' diye seslenen, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için 'müridi' ifadesini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'ndan peş peşe yanıt geldi. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP İstanbul Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu.  

Konuşmasından Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu'nu hedef alan Erdoğan İBB ile ilgili “Bir hesaba göre 13 bin 500, bir hesaba göre 15 bin kişiyi işten çıkarıp aralarında terör örgütüyle iltisaklıların da bulunduğu 45 bin kişiyi aldılar. Bana mektup gönderiyor. İBB önünde o ağlayan insanların gözyaşlarını sen bize anlatma. Senin o yalanların orada tutuluyor, Bay Kemal ve onun müridi." ifadelerini kullandı.

Erdoğan'a 'Ey Şahıs' diye seslenen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu kişisel twitter hesabından o ifadelere yanıt verdi;

"Günlerdir ev kadınları ile buluşuyorum. Ev kadınları, asgari ücretli eşlerinin işini kaybetmesinden korkuyorlar. Şimdi, asgari ücretlinin işini güvence altına almamızın zamanı.

Erdoğan'ın söylediklerine bakmayın, o önce konuşur sonra dediklerimi aynen yapar. Asgari ücret, elektrik faturaları, emekliye ikramiye, 3600 ek göstergede yapacağı gibi... Şimdi de kadınları ve nafakayı konuşmaya başlamış. Koş Erdoğan koş, sana daha neler yaptıracak bu Bay Kemal!

Ey Şahıs, Şanlıurfa'ya önerdiğim enerji modelini önce trollerinle kapatmak istedin; baktın olmuyor kendin geldin. Bugün 1 saat kürsüde beni anlatmışsın, anlat anlat. Beni takip etmeye devam et. Tekrar ediyorum, Şanlıurfa'nın taşlık arazisinde güneş enerjisinden elektrik üretili"

İMAMOĞLU'NDAN ERDOĞAN'A YANIT

İmamoğlu ise İstanbul'a hizmet için çalıştıklarını vurgulayarak şunları yazdı:

"2,5 yılda yaptığımız yatırımlar ve hayata geçirdiğimiz projelerle İBB’de 21.500 kişiye istihdam sağladık. 2024’e kadar yeni yatırımlar ve projelerle Cumhurbaşkanımızın iddia ettiği rakamı, yani 45 bin kişiyi, İstanbul’a hizmet için istihdam etmek üzere var gücümüzle çalışacağız."


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan’ın dilinden düşürmediği o sözle yanıt verdi Antalya'da kahreden olay! İktidara yakın medyada Biden güzellemeleri başladı. İlk adım bakın kimden geldi Avrasya Araştırma Başkanı Özkiraz, Bahçeli koltuğunu devredebilir dedi, isim verdi