Ana Sayfa
09 Kasım 2021 ( 300 izlenme )
Reklamlar

Son dakika...Malatya'da bir bina çöktü

İnönü caddesinde işyerlerinin olduğu 3 katlı bina çöktü. Arama kurtarma çalışmalarına devam ediliyor.

Enkazdan şu ana kadar 1 kişi kurtarıldı.

Malatya'da bugün tadilat çalışması yapılan bir bina, bugün akşam saatlerinde çöktü. Binanın altında yaralılar olup olmadığını belirlemek için acil olarak çalışma başlatıldı.

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesindeki bir binada bugün gerçekleştirilen çalışmanın ardından çökme meydana geldi. Binanın kolonlarından birinin kesilmesinin ardından çökme yaşandığı iddia edildi.

ARAMA ÇALIŞMALARI BAŞLATILDI

Sıtmapınarı Mahallesi İnönü Caddesi'nde bulunan ve 2 katlı olduğu değerlendirilen bir binada göçük meydana geldi. Giriş katında dükkanların bulunduğu binanın çevresinde güvenlik önlemi alındı. Bölgede arama kurtarma çalışmalarına başlandı.

ALTINDA DÜKKANLAR DA VAR

Binada kaç kişi olduğuna dair henüz net bir bilgi yok ancak binanın altında dükkanlar mevut. Ekipler, dükkandaki vatandaşların sağlık durumunu araştırıyor. Ayrıca iki kişi, enkaz altından çıkarıldıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yetkililerden konuyla ilgili detaylı açıklama bekleniyor.

Olay yerinden ilk görüntüler:







Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

6 yaşında evlendirilmişti: Kocasıyla tüyler ürperten ses kaydı ortaya çıktı Sedat Peker'den 'yalanlarsan kasetini yayınlarım' dediği isme çok konuşulacak sözler Doğu Perinçek Abdullah Öcalan televizyona çıkarılacak iddiasının arkasında ne olduğunu anlattı Ve Demirören'le Türkiye'de kumar artık serbest