Ana Sayfa
15 Aralık 2022 ( 1122 izlenme )
Reklamlar

“Son kez adayım” demişti: Erdoğan’dan ‘Bırakmama’ mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 yılında Cumhurbaşkanlığı için son defa aday olsa da siyaseti bırakmayacağının sinyallerini verdi. Erdoğan, “AK Partiliyim. Ben bu partimden ayrılır mıyım? Ben kurmuşum bu partiyi. Bu arkadaşlarımı yalnız bırakmam mümkün mü?” dedi.

Daha önce 2023 yılında yapılacak genel seçimde son defa aday olacağını açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan ‘Siyasete devam’ mesajı geldi. Erdoğan, Cumhurbaşkanı olarak 2 defa seçilebileceğinin altını çizerek “AK Parti'nin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde artık işin içinden çekilmesi anlamına gelmez ve Tayyip Erdoğan'ın da siyasetten çekilmesi anlamına gelmez” şeklinde konuştu.

Türkmenistan ziyareti dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

“Cumhurbaşkanı adayı olarak iki kez seçime girme, aday olma şansınız var. Üçüncü kez böyle bir şans yok. Dolayısıyla tabii AK Parti'nin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde artık işin içinden çekilmesi anlamına gelmez ve Tayyip Erdoğan'ın da siyasetten çekilmesi anlamına gelmez. Öncelikle biz bu seçimde Cumhur İttifakı olarak adayız, şu anda çalışıyoruz. Milletimizin teveccühünün olması halinde Cumhurbaşkanı olarak görevimize inşallah devam edeceğiz. Parlamentoda da ciddi bir desteği milletimizden almamız halinde parlamentoda da güçlü bir görüntüyle inşallah bundan sonraki 5 seneyi de başarılı bir şekilde sürdüreceğiz. Gerek altyapı gerek üst yapıda bugüne kadar 20 yılda ne gibi başarılar ortaya koyduysak, bundan sonra da aynı başarıları inşallah devam ettireceğiz.

AK Partiliyim. Ben bu partimden ayrılır mıyım? Ben kurmuşum bu partiyi. Bu arkadaşlarımı yalnız bırakmam mümkün mü? Beraber yürüdük biz bu yollarda, beraber ıslandık yağan yağmurda. Şimdi dinlediğim tüm şarkılarda bana her şey AK Parti'yi söylüyor.”

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Tanju Özcan CHP’den ihraç edilirse ne yapacağını açıkladı İktidar kulisleri karıştı. AKP koridorlarında bu sözler yankılanıyor Kızılay'dan şimdi de yanıltıcı rapor skandalı! Erol Mütercimler'den ekonomik kriz açıklaması