Ana Sayfa
27 Temmuz 2023 ( 1677 izlenme )
Reklamlar

Söylediği sözler hala gündemde olan Aysun Kayacı yıllar sonra Bodrum’da görüntülendi

Söylediği ‘Benim oyumla çobanın oyu bir mi?’ sözüyle zaman zaman gündeme gelen model Aysun Kayacı uzun yıllardır Londra’da gözlerden uzak yaşıyordu. Bir döneme damga vuran model Bodrum’da görüntülendi.

Bir dönem podyumların gözde isimleri arasında yer alan ve Emre Aşık ile yaşadığı aşkla tanınan Aysun Kayacı zaman zaman sosyal medyada da gündeme geliyor.


2012 yılında Efe Kapancı’yla evlenip Londra’ya yerleştikten sonra daha sade bir yaşamı tercih eden Aysun Kayacı, yıllar sonra ortaya çıktı.


Doktorlar’ın Kader’i ve Şeytanın Pabucu filminin Aysel'i olarak da tanınan eski manken önceki gün Türkbükü’ndeki evinde görüntülendi. Aysun Kayacı Magazin D objektiflerine takıldı.


Arkadaşlarıyla sohbet eden eski model, denize girerek tatilin tadını çıkardı.

SÖZLERİ HAFIZALARA KAZINDI

SÖZLERİ HAFIZALARA KAZINDI

Aysun Kayacı yıllardır unutulmayan ve sürekli hatırlatılan 'Benim oyumla çobanın oyu bir mi?' sözleriyle hafızlara kazındı. Kayacı geçtiğimiz yıllarda bu sözün sürekli gündeme gelmesine dair şunları söylemişti: "Söylediğim an pişman oldum. Ülkemi ve ülkenin insanlarını çok seviyorum."


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP'li isim kumar oynarken görüntülendi... Trump - Türkiye'ye yaptırımlar kalkıyor Birahaneye giden tebliğcilere bira ikram ettiler. O anlar sosyal medyada gündem oldu Veli Ağbaba, İstanbul da virüsten kaç kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı