Ana Sayfa
02 Temmuz 2021 ( 571 izlenme )
Reklamlar

Süleyman Soylu: Ben dünyanın en kötü adamıyım

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bir program çıkışında Ekrem İmamoğlu'nun sözlerinin sorulması üzerine, "Evet, ben dünyanın en kötü adamıyım" diyerek cevap verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Vakfı'nın Kurban Bayramı yardımı toplamasına izin verilmediğini belirterek, "132 bin aileye bu kötülüğü neden yapıyorsunuz? Aklını, vicdanını, insanlığını yitirmemiş devlet görevlilerine sesleniyorum; bu yanlıştan bir an önce dönmelisiniz" demişti. 

Konuyla ilgili olarak İçişleri Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Yapılan açıklamada, İstanbul Vakfı'nın Kurban Bayramı yardımı toplama talebine izin verildiği duyuruldu. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise, bir program çıkışında Ekrem İmamoğlu'nun sözlerinin sorulması üzerine, "Evet, ben dünyanın en kötü adamıyım" diyerek cevap verdi. Soylu gazetecilere de 'siyasete alet olmayın' dedi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kanal D'nin yeni sunucusundan bir bomba paylaşım daha; Herkesi kendisine aşık etti AKP'li Cahit Özkan'dan Fetö güzellemeleri Esnaf "yeter artık" dedi, kapatmadı: Polis ne yapacağını şaşırdı Erdoğan, ''Batman Kürdistan'ın gülüdür'' şarkısını dinledi