Ana Sayfa
07 Kasım 2019 ( 528 izlenme )
Reklamlar

Süleyman Soylu: Öyle koşacağız ki, muhalefet tozumuzu bile göremeyecek

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Çok da modern mekanlar yapıyoruz. Renkleriyle tasarımıyla vatandaşlarımız her şeyin en iyisine layık. Öyle koşuyoruz, öyle koşacağız ki, siyasi muhalif olarak arkamızdan gelenler tozumuzu bile göremeyecek” dedi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AKP Antalya İl Başkanlığı’nı ziyaretinde konuştu.

“Cumhurbaşkanımızın liderliğinde güçlü adım atmaya çalıştığımızı, sizi mahçup etmemek için çaba sarf ettiğimizi net bir şekilde burada bir kez daha paylaşmak istiyorum” diyen Soylu AKP iktidarı döneminde yapılan faaliyetleri anlattı.

Soylu şöyle devam etti:

“Geçen Antalya’da emniyet müdürlüğünün binasını gezdim. Daha güzel eserler burada daha güzel şeyler yapılıyor. Yapılmaya da devam edecek. Hepsi modern binalar. Biz nüfus müdürlüklerinde mesela bir işlemi sekiz dakikaya düşürdük. Ve burada çok modern hizmetler veriyoruz. 3 günde 1 günde randevu veriliyor. 34 günde de pasaport, nüfus kağıdı ehliyet bir vesileyle ulaşılabiliyor.

Eskiden bu dertti ya. Başlı başına bir dertti. Şimdi rahatlıyoruz. Bunları yapabilme kapasitesine sahibiz. Hükümetimiz bunları yapabilecek kapasiteye sahip. Şimdi de onları modernleştiriyoruz. Ankara’da başlattık. Çok da modern mekanlar yapıyoruz. Renkleriyle tasarımıyla vatandaşlarımız her şeyin en iyisine layık. Öyle koşuyoruz, öyle koşacağız ki, siyasi muhalif olarak arkamızdan gelenler tozumuzu bile göremeyecek.”

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan'ın canını sıkacak anket sonucu ortaya çıktı Yaptırmayan yandı cezası 9 bin 943 TL. 1 milyon araca ceza kesildi Resmi kurda bile dolar aldı başını gitti Mehmet Metiner'den Melih Gökçek itirafı: "Parsel parsel sattığı için..."