Ana Sayfa
24 Kasım 2019 ( 1415 izlenme )
Reklamlar

Talat Atilla bilgiyi Kuşoğlu'ndan mı aldı? Bülent Kuşoğlu kimdir?

Rahmi Turan'a Muharrem İnce'nin Saray'da Tayyip Erdoğan'la görüştüğünü söyleyen Talat Atilla'nın, bu bilgiyi CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu'ndan almış olabileceği iddia ediliyor.
Son günlerde kamuoyunu meşgul eden CHP'li Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'la Saray'da görüştüğüne yönelik iddialarla ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.

Sözcü yazarı Rahmi Turan, İnce'nin Erdoğan'la görüştüğüne yönelik iddiayı kendisine gazeteci Talat Atilla'nın söylediğini ifade etmişti.

Daha sonra gözler Talat Atilla'ya çevrilirken, Atilla'dan iddianın kaynağına dair net bir açıklama gelmedi.

TUNCAY ÖZKAN SERT TEPKİ GÖSTERDİ


 
Talat Atilla'nın "kaynağım bir CHP'li" sözlerinin ardından sosyal medyada ve bazı haber sitelerinde CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan'ın adı öne sürülürken, Özkan'dan iddialara çok sert tepki geldi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Özkan, "Adımı kullanan alçaklara tek yanıtım; gerçekler ortaya çıktığında beni bulaştırmaya çalıştınız çamurda boğulacaksınız. Yüzünüze tüküreceğim" ifadelerini kullandı.

BÜLENT KUŞOĞLU İDDİASI...

Tuncay Özkan'ın ardından konuya ilişkin bir iddia daha geldi.

CHP'ye yakınlığıyla bilinen haber sitesi Gerçek Gündem, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu'nun Talat Atilla'nın sahibi olduğu sitede yazarlık yaptığını ve Atilla'nın bu iddiayı Kuşoğlu'ndan edinmiş olabileceğini öne sürdü.

Bülent Kuşoğlu'ndan iddialara ilişkin henüz bir cevap gelmedi.


 
Bülent Kuşoğlu kimdir?

17 Ocak 1958'de Erzurum'da doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesini bitirdikten sonra Maliye Bakanlığı'nda hesap ve baş hesap uzmanlığı görevlerinde bulundu. İngiltere'de sosyal güvenlik konularında çalışmalar yapan Kuşoğlu, F16 projesinde Milli Savunma Bakanlığının danışmanı olarak ABD'de çeşitli çalışmalar yürüterek toplantılarına katıldı.

Brüksel'de Avrupa Birliği Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü, Türkiye'de ise Sosyal Sigortalar Kurumu Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Dünya Bankası gözetiminde gerçekleşen Türk Sosyal Güvenlik ve Sağlık Sisteminin Reformu projelerinde Değerlendirme Kurulu ve Yürütme Komisyonu Üyesi olarak görev aldı.

Kurumsal Vizyon Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik AŞ Yönetim Kurulu Başkanı, City Hospital Sağlık Yatırım ve Hizmetleri AŞ'nin ortağı, Genel Müdürü, Yönetim Kurulu Üyesi oldu. Ulusal ve çeşitli internet gazetelerinde köşe yazıları yayımlandı. Bülent Kuşoğlu, 25. ve 26. Dönem Genel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Ankara 1. Bölge Milletvekili olarak meclise girmiştir. Kuşoğlu, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Kaynak: Yeniçağ

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Tam kapanmada işe gidecekler dikkat: İBB toplu ulaşım için yeni düzenlemeyi açıkladı AKP’den EYT bekleyenlerin umutlarını kıracak açıklama. Erdoğan yılbaşından önce tamamlayacağız demişti Fatih Portakal'a 3 yıla kadar hapis istemi Ziraat Bankası eski Müdürü Şenol Babuşcu acı reçeteyi açıkladı. İktidar bugün gitse bile