Tarkan Geççek’i neden yazdığını açıkladı. Herkes şarkıyı farklı yorumlamıştı

2928 izlenme 18 Şubat 2022
Reklamlar
Tarkan yayınlandığı andan itibaren sosyal medyada izlenme/dinlenme rekoru kıran Geççek şarkısıyla ilgili açıklama yaptı.

Megastar Tarkan, yeni şarkısı "Geççek" ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bir kesim sanatçının şarkıyı pandemi için yazdığını öne sürerken bir kesim ise şarkının iktidarı eleştirmek için yazdığını ileri sürmüştü.

Tarkan açıklamasında, "Bir yıl kadar önce ruh halimin çok iyi olmadığı bir dönemden geçtim. Pandemi, dünyada olup biten üzücü olaylar, insanlığın endişe verici gidişatı, doğanın yok edilişi gibi bir sürü şey beni çok olumsuz etkilemiş, umudumu kaybeder gibi olmuştum. O anlarda bu şarkının melodi ve sözleri içimde yankılandı. 'Geççek geççek elbet bu da geççek, gör bak umudun gününü gün etçek' . Hepimize iyi gelecek bir şarkı yazmalıyım dedim." diye konuştu.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Belediye Selena Gomez'e türban taktı Hafta sonu yapılacak liderler toplantısı öncesi Babacan'dan flaş ittifak açıklaması Bahçeli'ye seslenen Kılıçdaroğlu'na MHP'den Sinan Ateş yanıtı Fatih Altaylı'dan çarpıcı Sedat Peker itirafı: Ne yalan söyleyeyim ben bile...