Tarkan'ın "Geççek" şarkısına iktidar yanlısı yazarlardan ilk yorumlar

4134 izlenme 18 Şubat 2022
Reklamlar
İktidar yanlısı yazarlar Metin Özkan ve Murat Özer, Megastar Tarkan'ın gündeme bomba gibi düşen "Geççek" şarkısının CHP tarafından 'sipariş edildiği' iddiasında bulundu. Gazeteci Gürkan Hacır ve Barış Yarkadaş, iktidar yanlısı yazarların iddiaları karşısında kahkahalara boğuldu.

Megastar Tarkan'ın "Geççek" isimli şarkısı gündeme bomba gibi düşerken, iktidar yanlısı yazarlardan da ilk yorumlar geldi.

Şarkı yayınlandıktan dakikalar sonra TV100'de gazeteci Erdoğan Aktaş moderatörlüğünde ekrana gelen Sağlı Sollu programında masaya yatırıldı. MHP’li Metin Özkan, “Geççek şarkısını Tarkan’a HDP 'sufle' verdi” dedi. Metin Özkan devamında, “Tarkan’a ‘Yakalarsam muck muck’ sözlerini de hatırlar” ifadelerini kullandı. 

Diriliş Postası'nın yazarlarından Murat Özer de Tarkan'ın şarkısının CHP tarafından sipariş edildiğini iddia etti. KRT TV ekranlarında yayınlanan Şimdiki Zaman programının moderatörü Gazeteci Gürkan Hacır ve Gazeteci Barış Yarkadaş ise Özer'in iddiasıyla kahkalara boğuldu.

Erdoğan Aktaş da araya girerek Murat Özer'e, bilgi ve belge sordu. Murat Özer, açıklamasına dayanak olarak şarkıyı CHP'lilerin paylaşmasını gösterdi.
Metin Özkan ise şarkıyı Tarkan'a HDP'nin 'sufle' verdiğini iddia etti.


Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP'den flaş Davutoğlu kararı AKP'li Halime Kökce fena köşeye sıkıştı Şahlanan Ekonomide Faturalara 35 Kez Zam Bahçeli'yi hedef alan İYİ Partili görevden alındı