Ana Sayfa
12 Ocak 2020 ( 1972 izlenme )
Reklamlar

Tayyip Erdoğan hakkında dikkat çeken yorum: Kendisi ve ekibi gidici

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, AKP iktidarının ve Recep Tayyip Erdoğan’ın yapılacak ilk seçimle gideceğini söyledi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul milletvekili Aykut Erdoğdu, ekonomide ve Türkiye’de yaşanan gelişmeleri değerlendir. CHP’li Erdoğdu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve yanındaki kurmaylarının hepsinin çökeceğini söyledi.

“ERDOĞAN İSTEDİĞİ KADAR HAMASET YAPSIN…”

Türkiye’deki gençlerin ülkeden umudunu kaybettiğini belirten Erdoğdu, “İktidar istediği kadar hamaset yapsın, istediği kadar milliyetçilik, muhafazakârlık nutukları atsın ülke zor durumda. Gençlerin ülkesinden umudunu kaybettiğini, bunu tersine çevirmenin yolunun da demokrasi ve adaletten geçiyor” dedi.

Erdoğdu, AKP iktidarının özelleştirmelerle birlikte ülkenin 30 yıllık geleceğinin satıldığını kaydederek, “Yaptınız da 2 trilyon vergi topladınız. Özelleştirerek sattıklarınız da cabası. Yaptığınız bu projelerle ülkenin 30 yıllık geleceğini de sattınız” ifadelerini kullandı.
 
“ERDOĞAN VE EKİBİ GİDİCİ”

AKP iktidarının bundan sonra kalma ihtimali olmadığını belirten Erdoğdu, “Bunlara güvenenlere bir şey söyleyim. Bu iktidar, bu adam gidici. Kalma ihtimali asla yok. İlk seçimde Recep Tayyip Erdoğan ve ekibi gidici. Bütün iş dünyası bütün bürokrasi dünyası bütün yargı dünyası hesaplarını buna göre yapsın. Halk istedikten sonra öyle bir dakika oturtmazlar insanı. Bu halk bütün adaletsizliklerine rağmen sandığa oyunu attığı an gideceksin. 

Herkes hazırlığını ona göre yapsın, Şimdi yandaşların hepsi İngiltere’den gayrimenkul alıyor. Hepsi İngiltere’ye kaçma derdinde. Ama onlara da bir kötü haberim var, halktan çaldıklarını geri verecekler. Öyle, ‘halktan çalayım, burda milliyetçi muhafazakar görüneyim, İngiltere’de 50 milyona malikane alayım, bu halk da saf saf beklesin’ Böyle bir şey yok. O paraları kuzu kuzu getireceksiniz” şeklinde konuştu.

Kaynak: Yeniçağ

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan'ın arkadaşının vakfı vergiden muaf tutuldu Usta gazeteci Adnan Bulut bombayı patlattı... 40 kişilik AKP grubundan yeni istifalar geliyor Karamollaoğlu: İmamoğlu ya da Yavaş mutlaka kazanır demek cahilce, Erdoğan buldozer gibi ezip geçer Belki de eski haline hiç dönemeyecek