"Tokat" iddialarının hedefindeki Zeydan Karalar yeni görüntü paylaştı: İftiraları kaldırmak zorunda değilim, dürüst olun

598 izlenme 10 Haziran 2023
Reklamlar
Katıldığı toplantıda sandık görevlisini tokatladığı iddia edilen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, olay anına ait yakın plandan çekilmiş görüntüleri paylaşarak isyan etti. Karalar, "Zeydan Karalar yaşlı partiliyi dövdü diye servis edenler, siz aslını biliyorsunuz ama bilmeyenler izlesin. Ben belediye başkanıyım diye sürekli bu iftiraları kaldırmak zorunda değilim. Ben de insanım. Dürüst olun, insan olun, delikanlı olun" dedi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile ilgili sosyal medyadaki bir video tartışmaları da beraberinde getirdi. Karalar'ın katıldığı toplantıda bir sandık görevlisini tokatladığı iddia edildi. Açıklama yapan Karalar, görüntülerdeki kişinin kendisi olduğunu ancak tokat olayının yaşanmadığını söyledi.

OLAY ANININ YENİ GÖRÜNTÜLERİNİ PAYLAŞTI

Sosyal medyadan bir açıklama daha yapan Zeydan Karalar, olay anının yakın plan görüntülerini paylaştı. Videoya uzun bir not ekleyen Karalar, adeta ateş püskürdü.

"İFTİRA ATANLAR GÜN YÜZÜ GÖRMESİN"

Karalar, videodaki kişinin 45 yıllık yol arkadaşı olduğunu belirterek şunları söyledi: "İftira çok aşağılık bir şeydir. Atanlar gün yüzü görmesin. Ama kalbim temiz. Bu olayı başka bir açıdan montajlayıp, Zeydan Karalar yaşlı partiliyi dövdü diye servis edenler, siz aslını biliyorsunuz ama bilmeyenler izlesin. Bu videoyu bizden habersiz bir kardeşimiz çekmiş. Dövdü dedikleri adam benim 45 yıllık yol arkadaşım. Ben ona demokratik hakkını kullansın diye kürsümü verdim.

"BEN DE İNSANIM, DÜRÜST OLUN"

Şimdi bu haysiyetsiz yalanı paylaşan bütün haber siteleri, bu videoyu yayınlayıp benden özür dilemek zorunda. Bunu yapmayan herkes ahlaksız ve kötü niyetlidir. Ben belediye başkanıyım diye sürekli bu iftiraları kaldırmak zorunda değilim. Ben de insanım. Dürüst olun, insan olun, delikanlı olun!

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kılıçdaroğlu: Son 10 günde girişilecek en pis işleri biliyorum 80 okul inşaatı yarım kalırken, 72 milyon TL'ye millet bahçesi! Dolarda esecek fırtınayı açıkladı 11 yaşındaki çocuğu istismar eden Fatih Şağban hakim karşısına çıktı! Trump ve Biden'ı suçladı