Ana Sayfa
17 Ekim 2021 ( 679 izlenme )
Reklamlar

TÜGVA'lı yöneticiden skandal paylaşım: Karşınızda leşler var

Adı skandallarla anılan TÜGVA'nın Karabük İl Temsilcisi Makif Yağımlı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Karşınızda leşler var" ifadelerini kullanarak CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'yu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'yu ve tutuklu eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı hedef gösterdi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın kurucusu olduğu TÜGVA vakfında skandalların ardı arkası kesilmiyor. Vakıf üyelerinin bulunduğu referans belgelerinin sızdırılmasıyla ortaya çıkan skandal, TÜGVA'nın devlet içerisinde FETÖ gibi bir paralel yapılanma kurduğu iddiasını gündeme getirdi. Pek çok üst düzey TÜGVA yöneticisinin bu iddialara ilişkin yaptıkları açıklamalar büyük tepki topladı. 

TÜGVA yöneticilerinin tepki toplayan açıklamalarına bugün bir yenisi daha eklendi. TÜGVA'nın Karabük İl Temsilcisi Makif Yağımlı, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda tehditkar söylemlere yer verdi. Yağımlı, paylaşımında "Müslümanlar! Dik Durun, Karşınızda Leşler Var." ifadelerini kullandı. Yağımlı, paylaşımının devamında "Bir Tekbir Çeksek Solukları Kesilecek" sözleriyle CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'yu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'yu ve tutuklu eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı hedef gösterdi.


ONUR ERDOĞAN / KRT WEB

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Sosyal medyada tepki çeken görüntüler TÜGVA'nın yalanında yeni perde... 89 kişiye mezar olan Galeria Sitesi'nin sahipleri "Aynı yere bina yapılsın" dedi; uzmanlardan "zemin" uyarısı geldi MEB'in müdürü'nden skandal ifadeler: Gidin g.tünüzü verin