Ana Sayfa
26 Temmuz 2022 ( 2116 izlenme )
Reklamlar

Turhan Çömez Türkiye'ye getirdiği Mercedes'in İngiltere'deki fiyatını açıkladı | Fiyatı duyanları çıldırıyor

Turhan Çömez Türkiye'ye getirdiği lüks Mercedes'in İngiltere'deki fiyatı vatandaşı isyan ettirdi.

Gıda fiyatlarına olduğu gibi; hammadde fiyatları, artan lojistik maliyetleri, döviz kurlarının yeniden yükselişe geçmesi sıfır ve ikinci el araç piyasasına zam olarak yansımaya devam ediyor.

Yılın ilk altı ayında fiyatlar yüzde 50 arttı. Sadece son iki ayda 150 bin lira zamlanan sıfır otomobiller, araba almak isteyenleri ikinci ele yönlendirse de durum orada da farklı değil. Sıfır ve ikinci el araba fiyatları ne zaman düşecek sorusuna sektör temsilcilerinden, “Yakın zamanda da duracak gibi gözükmüyor” diyor.

Yeni asgari ücret 5 bin 500 lira. Türkiye'de vatandaş yiyecek ekmeye vereceği paranın hesabını yaparken; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün akşam yaptığı, “Ekonomi olarak battık diyenlere cevap oradan geçen otobüsler, TIR'lardır. ‘Bu ülke batmıştır’ diyenleredir. Herkesin altında arabası da var maşallah” sözleri dikkat çekti.

Mercedes'in Türkiye'deki en uygun fiyatı 1 Trilyonken; Erdoğan'ın eski sağ kolu ve eski doktoru Turhan Çömez Türkiye'ye getirdiği Mercedes marka makam aracının İngiltere'deki fiyatının 7000 Pound (140 bin lira) olduğunu söylemesi vatandaşı isyan ettirdi.

İşte Turhan Çömez'in İngiltere'de çalışan doktorların kazandığı maaşa da vurgu yaptığı, yorum yağan paylaşımı;

"Geldikçe kullanırım diye bırakmıştım Türkiye’de.
Süresi dolduğu için götürüp satacağım.
Fiyatına baktım, 7000 Pound kadar.
Bir uzman doktorun aylık kazancı yani.
Erdoğan dün gece TOGG’n fiyatını söylemeyince aklıma geldi…"

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Canan Kaftancıoğlu'na hapis cezası Bahçeli'ye seslenen Kılıçdaroğlu'na MHP'den Sinan Ateş yanıtı İsmail Saymaz ilk defa böyle açık yazdı! Erdoğan bu defa gerçekten kızacak Kemal Kılıçdaroğlu’ndan CHP’li vekillere kesin talimat