Türkiye bütün Trabzon’a küfür eden bu kadını konuşuyor, yakıştı mı şimdi bu küfür bir kadına!

1029 izlenme 26 Ekim 2020
Reklamlar
Fenerbahçe-Trabzonspor maçı öncesi Trabzon'la ilgili küfür içerikli bir pankartın fotoğrafını paylaşan CHP Isparta Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı İlayda Kılınç hakkında disiplin soruşturması başlatıldı. Kılınç, art arda gelen tepkiler üzerine bir özür videosu paylaştı.

Süper Lig'in 6'ncı haftasında Kadıköy'de karşı gelen Fenerbahçe ile Trabzon arasındaki müsabaka, ev sahibi ekibin 3-1'lik galibiyetiyle sonuçlandı.

Bu büyük maç öncesi CHP Isparta Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı İlayda Kılınç, sosyal medya hesabından “Yıkılsın Trabzon enkazını göreyim. Sana şehir diyenin anasını s… yim ”ifadelerini kullanarak, daha önce Fenerbahçe taraftarlarının açtığı bir pankartın fotoğrafını paylaştı.

Hızla yayılan paylaşım üzerine Kılınç, büyük tepki çekince sosyal medya hesabını kapattı.

ilayda-trabzon-kufur3.jpg

"Pişmanım. Tüm Trabzon halkından özür diliyorum"

Tepkiler sonrasında paylaşımını silen Kılınç, yine Twitter üzerinden özür videosu paylaştı.
 
Kılınç videoda, "Yapmış olduğum paylaşımın CHP ile hiçbir alakası yoktur. Tamamen benimle yaşam. Sorumluluk da sadece bana aittir. Taraftarlık duygumun ağırlığından kendime hakim olam bir paylaşım yaptım Bu paylaşımdan bundan gerçekten çok pişmanım. Trabzon halkından, Trabzonspor camiasından ve Trabzon sevenlerinden çok özür diliyorum.Bir daha böyle bir paylaşımın yaşanmayacağı konusunda söz veriyorum "dedi.

İhraç istemiyle disiplin getirilecek

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İlayda Kılınç hakkında ihraç işlemi başlatılacağını söyledi.

Kaya, “Isparta İl Gençlik Kolları üyesi bir gencin fanatizm psikolojisiyle medya medyasında talihsiz ve bir o kadar da seviyesiz paylaşımı için Isparta İl Başkanımızı aradım. İl Başkanımızın kabul edilemez ifadelerinden ötürlerini ve özürlerini iletti. İlgili hakkında ihraç istemiyle işlem işlemlerini başlatacaklarını söyledi. ” ifadelerini kullandı.

"Kabul edilemez üslup"

Trabzonspor taraftarlarının tepkisi üzerine CHP Isparta İl Başkanı Hikmet Yalım Halıcı da sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Halıcı, "İlayda Kılınç isimli kitabında Trabzon ile ilgili paylaşımın bölümümüzde uzaktan alakası yoktur.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Eski Dostu Erdoğan'a Verdi Veriştirdi! NASA açıkladı! 6 Mayıs 2022'de Dünya'ya çarpacak Daha ne olabilir derken... Karadeniz'e meteor düştü ''Telefonunu çıkart'' diyen vatandaştan inanılmaz u dönüşü. Sokak röportajında ağzına cep telefonu sokulmuştu