Türkiye'nin korona sürecinde tanıdığı profesör, A Haber canlı yayınında el hareketi yaptı

1397 izlenme 04 Haziran 2020
Reklamlar
Koronavirüs salgını sürecinde ekranda sıklıkla gördüğümüz isimlerden biri olan Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, şimdi de konuk olduğu A Haber ekranlarında yaptığı el hareketiyle adından söz ettirdi.

Daha önce de Didem Arslan Yılmaz'ın programını terk etmesi ve Ahmet Hakan'ın programında da zeybek oynayan Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, bu kez A Haber ekranlarında yaptığı el hareketiyle gündem oldu.

SİNİRLERİNE HAKİM OLAMADI

Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkma kısıtlamasının sürmesine yüzüne taktığı siperlik ve maske ile örnekler vererek tepki gösterdi. Prof. Dr. Çilingiroğlu'nun açıklama yaptığı sırada sinirlerine hakim olamayarak canlı yayında yaptığı el hareketi ise izleyenleri şaşkına çevirdi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP’ye geçeceği söylenen Teğmen Çelebi açıklama yaptı. Barış Yarkadaş için hakarete varan sözler söyledi. Çelebi’den Cumhur İttifakı çıkışı 'Korkunç Bir Tuzağa Çekiliyoruz...' Ekrem İmamoğlu'nun şehitlik ziyaretinde olay çıkaran şahıs bakın kim çıktı? Erdoğan'ın faiz indirimine 'nas desteği' ilahiyatçılardan tepki topladı