Türkiye'yi öven gurbetçi, Almanya'daki emekli maaşı sorulunca ''Sen onu karıştırma'' dedi

793 izlenme 23 Ağustos 2022
Reklamlar
“Kanal Dünya” adlı YouTube kanalında yayınlanan bir sokak röportajı gündeme bomba gibi düştü. Almanya’dan emekli olduğu öğrenilen 65 yaşındaki gurbetçi, Almanya’nın bittiğini öne sürerek Türkiye’de karnın doyduğunu iddia etti. Kadın, muhabirin, “Almanya’dan kaç para emekli maaş alıyorsun?” sorusuna ise “Orayı karıştırma. Saçma sorular soruyorsun, dikkat et!” yanıtını verdi.

Gün geçmiyor ki bir sokak röportajında Avrupa’yı kötüleyen gurbetçi ile daha karşılaşılmasın… Sosyal medya bu kez sosyal medyada 65 yaşında bir “Almancı”nın sözlerini konuşuyor.

Almanya’dan Türkiye’ye “kaçtığını” öne süren gurbetçi kadın, “Türkiye’de karnım doyuyor. Ben 65 yaşındayım. Biz Almanya’ya niye gittik? Sordunuz mu hiç? Gençler de gidiyor gitsinler görsünler.” dedi.

"BENİ İSMET İNÖNÜ, CHP GÖNDERDİ ALMANYA'YA; GİTMEZ OLAYDIM!"

Almanya’da ahır gibi, 85 metrekare eve 1300 euro kira verdiğini söyleyen gurbetçi, “Almanya’da internet, elektrik, su, para… Almanya vallahi bitmiş durumda. 40 sene önce CHP gönderdi fakirlikten. Ben mi gittim? İsmet İnönü zamanında gittim. Gitmez olaydım.” Dedi.

Muhabirin, “Almanya’dan kaç para emekli maaş alıyorsun?” sorusuna ise “Ne yapacaksın kaç para aldığımı. Orayı karıştırma. Saçma sorular soruyorsun, dikkat et!” diyerek tersledi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erol Mütercimler'den Koronavirüs yorumu: Beton ekonomisi oluşturulmuştu, şimdi köprünün ayağını mı yiyeceğiz? Meteoroloji'den bugün için kritik hava durumu uyarısı AKP, Vergi Usul Kanunu'ndaki 65 maddelik değişikliği Meclise sundu AKP'de şok bir istifa daha. Böyle vefasızlık olmaz dedi