Ana Sayfa
20 Mayıs 2020 ( 1416 izlenme )
Reklamlar

Twitter'da kapışan AKP'liler, birbirlerinin foyalarını ortaya çıkardı!

AKP'li troller Twitter'da birbirine girdi ve birbirlerinin foyalarını ortaya çıkardı. Recep Terzi isimli AK Troll, Berat Albayrak'ın emriyle kurulan bir ofis olduğunu ve buradan yönetilen hesaplarla Albayrak lehine propaganda yapıldığını itiraf etti.

Recep Terzi ve 'Marginale' kullanıcı adlı AKP'li troller sosyal medyada birbirine girdi.

Marginale, "Recep Terzi kimdir?" başlıklı bir tweet yayınlayarak Terzi'nin mesajlarını ifşa etti ve para için kendisinden reklam istediğini, 'dava derdi gütmediğini' savundu.

Yapılan paylaşım şöyle:

"Bana iftira atan bu şahıs benden instagram hesabı için destek istemiş, Twitter'ın umrunda olmadığını yazmış, tüm derdinin ürün reklamı yapıp para kazanmak olduğunu söylemişti. Sadece gülüyorum yazık :)"

1141.png

RECEP TERZİ'DEN OLAY İDDİA: "BERAT ALBAYRAK'IN EMRİYLE OFİS KURULDU"

Bu tweetlerin üzerine Recep Terzi ise Ekonomi ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın emriyle  kurulmuş bir ofis olduğunu ve bu hesabından da Albayrak'a hizmet ettiğini savundu.

Terzi ayrıca, Berat Albayrak'ın emriyle kurulan ofiste hizmet veren hesapların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu lehine tweet atmadığını, yalnızca Albayrak'a çalıştığını belirtti.

2127.png

3081.png

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Meteoroloji'den 4 il için yoğun kar yağışı uyarısı Akaryakıta üst üste zam gelmeye devam ediyor! Ayçiçek yağına yeni zam. Bitkisel Yağ Sanayicileri Derneği açıkladı. Flaş iddia... Sedat Peker gözaltına alındı