Ana Sayfa
14 Ağustos 2021 ( 1159 izlenme )
Reklamlar

Uğur Dündar herkesin utanacağı gerçeği açıkladı. Bakın bakalım kimlerin yüzü kızaracak

Gazeteci Uğur Dündar, Türkiye felaketlerle boğuşurken yapılan kutlamalara tepki gösterdi. Dündar, “Biz ne ara acımasız, duygusuz bir toplum olduk? Hatta neden insanlığımızdan utanır hale geldik?” dedi.

Türkiye’yi sarsan felaketlerin biri biterken başlıyor. Batı Karadeniz’in yaşadığı sel felaketinde onlarca insan hayatını kaybederken, yüzlerce vatandaşımız da kayıp halde.

Türkiye böylesine acı veren bir tablo yaşarken, gazeteci Uğur Dündar’ın sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım dikkat çekti.

Paylaşımına, "Sel felâketine uğrayan bölgelerde insanlar kayıplarına ağlıyor, dışarıda birileri havai fişeklerle kutlama yapıyor" diyerek başlayan Dündar, devamında ise toplumun geldiği noktayı açıkladı.

Dündar şöyle dedi;

"Hani acıdasevinçte, kederdemutlulukta bir ve bütündük! Biz ne ara acımasız, duygusuz bir toplum olduk? Hatta neden insanlığımızdan utanır hale geldik? Neden?.."

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Prof. Dr. Naci Görür'den Kumburgaz fayı için kritik uyarı. Bu fayda olan depremler hayra alamet değil MHP'den Akşener'e tehdit gibi sözler Taksici terörü bitmiyor. Önünü kesip beyzbol sopasıyla saldırdı Kızılay'da Yardım Paraları Lüks Araçlara Gitmiş