Ana Sayfa
19 Aralık 2019 ( 1913 izlenme )
Reklamlar

Üniversitede Arapça İstiklal Marşı!

Kırıkkale Üniversitesi'nde Genç Kalemler Topluluğu ile Bilim ve Sanat Topluluğunun bugün gerçekleştireceği Dünya Arapça Günü etkinliğine ait broşürde, İstiklal Marşı'nın Arapça okunmasının da programda yer aldığı görüldü.

Haziran ayındaki mezuniyet töreninde İstiklal Marşı'nın okutulmaması ile gündeme gelen Kırıkkale Üniversitesi, şimdi de İstiklal Marşı'nın Arapça okunacak olması ile gündemde. Kırıkkale Üniversitesi Genç Kalemler Topluluğu ile Bilim ve Sanat Topluluğunun Dünya Arapça Günü ile ilgili bugün gerçekleştireceği etkinliğe ait broşürlerde, İstiklal Marşı'nın Arapça okunmasının da programa alındığı görüldü.

Haziran ayındaki mezuniyet töreninde Türkçe okunmayan İstiklal Marşı'nın etkinlik kapsamında Arapça okunacak olması tepki toplarken,  broşürün üzerinde "görüldü" kaşesinin olması dikkat çekti.

emjaybowsaaelbb.jpg


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İçişleri Bakanlığı'ndan belediyelere bir yasak daha AKP'de yeni pudra şekeri vakası Diyanet Başkanı Erbaş, sosyal medyaya düzenleme istedi AKP'li vakıflara nasıl para aktarılıyor? CHP'li Adıgüzel açıkladı