Ana Sayfa
19 Aralık 2019 ( 1027 izlenme )
Reklamlar

Ünlü anket firmasında AKP'ye şok sonuçlar!

Ünlü bir anket firmasının son saha çalışmasının sonuçları Saray’ı paniğe uğrattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Termik Santral, Dipsiz Göl ve Simit Sarayı konularındaki ‘geri adımı’ anket sonuçlarından gelen kötü haberlerden kaynaklandığı iddia edildi.

AKP’deki düşüş hem iki yeni siyasi cephenin kurulması hem de ekonomik krizle birlikte devam ediyor. Son gelen anket sonuçları ise Saray’da moralleri oldukça bozdu.

Ünlü anket firması sonuçları çok yakın zamanda kamuoyu ile paylaşacağını belirtirken, Saray’ın dışında sonuçların CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na da iletildiğini aktardı.

İktidara yakınlığıyla bilinen firmanın yönetim kurulu başkanlığını yapan isim, “Gerçekten sonuçlar beni de şaşırttı. 31 Mart ve 24 Haziran seçimlerinden daha 1 yıl geçmiş değil. AK Parti seçmeninin yüzde 25’i bu Pazar seçim olsa sandığa gidip oy vermeyecek. 31 Mart’ta AK Parti Türkiye genelinde 20 milyon oy aldı. 9 ayda 5 milyon kişinin tercihini değiştirmesi çok ciddi bir olay. Sonuçları Külliye’ye de ilettik, Sayın Kılıçdaroğlu’na da… Zaten sonuçları yakın zamanda kamuoyuyla paylaşacağız” dedi.

Art arda gelen kötü anket sonuçlarının Saray’ın son dönemlerde aldığı kararlarda etkili olduğu ileri sürülürken, kamuoyunun da büyük tepki gösterdiği termik santral, Dipsiz Göl ve Simit Sarayı konularında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geri adım atması dikkat çekmişti.

Kaynak: Yeniçağ

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bülent Arınç’tan muhalefete deprem suçlaması. Yine seçimin ertelenmesini istedi ABD'den Türkiye'ye küstah S-400 tehdidi Berberler berber olalı böyle zulüm görmedi, Kemal Sunal bile gülmekten yıkılırdı Fatih Erbakan Adnan Oktar'cı çıktı, şok detaylar