Ünlü sanatçıdan manidar paylaşım: “Altın döküp et yiyenler nerede”

1804 izlenme 07 Nisan 2020
Reklamlar
Ünlü oyuncu Gürgen Öz, sosyal medyadan paylaştığı videoda korona virüs salgını sonrası herkesin sıfırlanarak evlerinde kaldığını vurgulayarak, “Yani, ne oldu hani 150 liraya lahmacun satıyordunuz? Etin üzerine altın döküp yiyordunuz? Bir havalar bir havalar böyle. Ne oldu?” dedi.

Ünlü oyuncu Gürgen Öz sosyal medya hesabından paylaştığı videoda korona virüs salgını sonrasında yaşanan değişimi çarpıcı bir şekilde anlattı. Salgın nedeniyle herkesin sıfırlandığını ve evlerinde kalmak zorunda kaldığına dikkat çeken Öz, “Şu olaylar bize gerçekten bazı şeyleri, özümüzü hatırlatabilir. Yani, ne oldu hani 150 liraya lahmacun satıyordunuz? Etin üzerine altın döküp yiyordunuz? Bir havalar bir havalar böyle. Ne oldu? Herkes sıfırlandı” ifadelerini kullandı.

 ‘HİÇBİR ŞEYİN YOKMUŞ GİBİ YAŞAYACAKSIN’

Para akışının durduğunu ifade eden Öz, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Geriye ne kaldı? Sen kaldın. Bir tek sen kaldın. Şimdi senin bu havan civan yokken, kimsin bakalım sen? O yüzden hayat boş. Hiçbir şeyin yokmuş gibi yaşayacaksın. Kendine güveneceksin, içine döneceksin, içsel özgürlüğün olacak. 

Yani bu dönem içe dönmek, bazı şeyleri düşünmek, uyanmak için çok önemli. Dışarıdaki hayat rüya! Bak, bir virüs geldi her şey durdu. Ne oldu? Kulüpler mulüpler böyle bin liraya şu kadarcık et yemeler ne oldu. Bitti! O yüzden hayat boş, dışarısı yalan! İçerisi gerçek…”

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP kongresi ilk kurbanını verdi Bitmek bilmeyen gıda zamları yurttaşın belini bükmeye devam ediyor. 'En son ne zaman et yediniz?' sorusana verilen cevap ağlattı. Herkes oyuna sahip çıksın İktidar yanlısı TGRT spikerinden bomba işsizlik açıklaması. Korkmadan açık açık işsizlik gerçeğini açıkladı