Ana Sayfa
25 Kasım 2021 ( 903 izlenme )
Reklamlar

Yeni Şafak'tan muhteşem U dönüşü! ‘Şerefsiz’ parayı gösterince Prens oluverdi

Yeni Şafak gazetesinin 1 yıl önce Birleşik Arap Emirlikleri için attığı “Şerefsiz Bunlar” manşeti, Abu Dabi Veliaht Prensi Şeyh Muhammed bin Zayed Al Nahyan’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a gerçekleştirdiği ziyaret sonrası yeniden gündeme geldi.

Yeni Şafak gazetesi 23 Ekim 2020 tarihinde, İsrail ile Birleşik Arap Emirlikleri arasındaki normalleşme sürecine ilişkin olarak "İsrail’le normalleşme adına Peygamberimizden intikam almaya kalkıyorlar: Şerefsiz bunlar!" manşetini atmıştı.

Haberde, "Birleşik Arap Emirlikleri’nin başını çektiği İsrail ile ‘normalleşme’nin ucu İslami değerlerle savaşa vardı. BAE Veliaht Prensi Zayed’in sosyal medya trolü gazeteci Hamad Al Mazrouei, bir İsrail gazetesine verdiği röportajda, Peygamberimize, Hayber’de Yahudilere haksızlık etme iftirasını atıp tazminat verilmesi gerektiğini söyledi" ifadeleri kullanılmıştı.

Abu Dabi Veliaht Prensi Şeyh Muhammed bin Zayed Al Nahyan’ın, Türkiye’ye gelerek 10 milyar dolarlık yatırım için anlaşma imzalaması Türkiye ile BAE arasında yeni dönem için ilk adım oldu.

Prensin ziyareti sonrası gözler Yeni Şafak’a çevrildi. BAE için “Şerefiz, FETÖ’nin finansörü” diye manşet atan Yeni Şafak’tan dikkat çeken manşetler geldi.

ZİYARET ÖNCESİ YENİ ŞAFAK:




ZİYARET SONRASI YENİ ŞAFAK:



Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP'li Metin Külünk İBB'yi eleştirdiğini sandı ama... Gerçek olursa bütün emekliler AKP'den istifa eder. Günün önerisi geldi Son anket sonuçları açıklandı! AKP, CHP, MHP, İYİ Parti, Babacan... TİP'ten Kılıçdaroğlu'nun adaylığına tam destek: İlk turda bu işi bitirelim