Ana Sayfa
09 Eylül 2019 ( 6369 izlenme )
Reklamlar

Yeni Şafak yazarı: 15 Temmuz’dan daha büyük bir saldırı için ordular hazırlanıyor

Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, "15 Temmuz’dan daha büyük bir saldırı için ordular hazırlanıyor" iddiasında bulundu.

Karagül, bugünkü köşesinde muhalif çevreleri hedef alan bir yazı kaleme aldı. Yazısında "Cumhuriyetin kuruluşundan sonra ülkemize yönelik en büyük saldırı olan 15 Temmuz’u, o saldırı için kullanılan tetikçileri savunuyorlar" diyen Karagül, "Onlar Erdoğan’ı devirmeye çalışıyor, birileri de onlar üzerinden Türkiye’yi devirmeye çalışıyor" ifadelerini kullandı.

Yazıda şu ifadeler yer aldı: "Türkiye’de artık iç siyaset yoktur. İç iktidar mücadelesi diye bir şey kalmamıştır. “Türkiye ekseni” ile “çokuluslu eksen” arasında korkunç bir mücadele vardır. Türkiye’deki mücadele küreseldir. Küresel güç hareketlilikleriyle, yeni güç haritalarıyla ilgili bir haldir.

Cumhuriyetin kuruluşundan sonra ülkemize yönelik en büyük saldırı olan 15 Temmuz’u, o saldırı için kullanılan tetikçileri savunuyorlar. Oysa onlar üzerinden, 15 Temmuz’dan daha büyük bir saldırı için ordular hazırlanıyor. Bunu göremezler mi?

Onlar Erdoğan’ı devirmeye çalışıyor, birileri de onlar üzerinden Türkiye’yi devirmeye çalışıyor. Onların zaafları üzerinden bir oyun kuranların Erdoğan sonrası için hesapları var ama onların ülkeyi bir arada tutacak tek cümlelik hedefi yok. Bu ilişkinin hiçbir kutsalı yok, ilkesi yok."

Kaynak: Birgün

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Diyanet tarihinde ilk defa ‘alkol kullanmak caizdir’ dedi Sedat Peker'in evine saldırı yapıldı. 1 ağır yaralı Ünlü sanatçı Faruk Tınaz hayatını kaybetti Davutoğlu: Bende IŞİD’e destek verecek yüz var mı?