Ana Sayfa
04 Eylül 2023 ( 15234 izlenme )
Reklamlar

Yeşim Salkım'dan Buket Aydın'a 'Ebrar' tepkisi: Kapa çeneni artık; en azından alın teriyle para kazanıyor, yatak teriyle değil!

Sanatçı Yeşil Salkım, gazeteci Buket Aydın'ın Ebrar Karakurt hakkında yaptığı paylaşımı alıntılayarak, "...Herkes kendi yatak odasından sorumlu bilmem anlatabildim mi ?! En azından alın teriyle para kazanıyor, yatak teriyle değil" dedi.

Buket Aydın, sosyal medya platformu X üzerinden, "Şu Ebrar Karakurt muhabbetinden ben çok sıkıldım. Siz sıkılmadınız mı? Kesin olan bir şey var çok iyi bir oyuncu. Ama her galibiyetten sonra kişisel laf sokma olayına girmemesi gerek. Yaşı daha küçük anlıyorum; üzerine gelindikçe cevap verme ihtiyacı hissediyor. Ama çok düşünmeden ve nereye gideceğini anlamadan sergilediği davranışlarla tepkileri arttırmanın ötesine geçemiyor" yazdı.

Yeşil Salkım, Aydın'ın paylaşımını alıntılayarak, "Buket kapa çeneni artık çok ve boş konuşuyorsun haydi herkes hesap kitap yapıp konuşacak diye bir kaide yok yeter yaşıtlarınla herkes kendi yatak odasından sorumlu bilmem anlatabildim mi?! En azından alın teriyle para kazanıyor yatak teriyle değil" dedi.

Salkım, bir takipçisinin "Boş yapma buket deseniz yeter" yorumuna ise "Yok yetmez, gerçekten yetmez" cevabını verdi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan bomba iddia! İktidarın korkunç planını açıkladı Muharrem İnce'nin sahte kasetini AKP trolünün yayınladığı ortaya çıktı. Ali Yeşildağ'ı taklit eden hesabı da o kullanıyormuş Mansur Yavaş’ın Başdanışmanı Servet Avcı’dan Gökçek’e cevap İddiaların odağındaki Soylu'ya Cumhurbaşkanlığı'ndan şok mesaj!