Ana Sayfa
18 Nisan 2020 ( 1208 izlenme )
Reklamlar

Yılmaz Özdil'den maske fıkrası: "Bir gün bir Çinli, bir İtalyan, bir İspanyol oturuyorlarmış"

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, korona virüse yönelik alınan tedbirler kapsamında alınan kararla birlikte maske temininin yalnızca Sağlık Bakanlığı tarafından gönderilen kodla temin edilebilmesinin ardından yaşanan aksaklıkları bir fıkra ile eleştirdi.

Maskelerin ücretli satışının yasaklanmasının ardından vatandaşlar sadece Sağlık Bakanlığı tarafından cep telefonlarına gönderilen kod ile  eczanelere giderek maske temin edebiliyor.

Kod gelen vatandaşlar bazı eczanelerde maske kalmadığı için alamayabiliyor.

Bazı vatandaşlar ise başvuru yapmış olmalarına rağmen Sağlık Bakanlığı'ndan kod gelmediği için maske temin edebilmek için cep telefonlarına kod gelmesini bekliyor.
 
YILMAZ ÖZDİL'DEN MASKE FIKRASI

Sözcu gazetesi yazari Yılmaz Özdil, konuyu Twitter hesabından esprili bir dille eleştirdi.

Sosyal medyada gördüğü bir fıkrayı takipçileriyle paylaşan Yılmaz Özdil, şu ifadeleri kullandı:
"Hadi gelin size, sosyal medyada en beğendiğim fıkrayı anlatayım... Bir gün bir Çinli, bir İtalyan, bir İspanyol oturuyorlarmış, hepsinde Türk malı maske varmış, Temel ise hala telefonuna kod bekliyormuş, fıkra bitti."

yilmazozdiltweet.jpg

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Fatih Altaylı'dan imalı misafir göndermesi AKP'li Mahir Ünal'dan sosyal medya için yeni yasa sinyali A Haber’de ekonomiyi düzlüğe çıkarmanın yolunu buldular. RTÜK Başkanı’ndan yeni açıklama: Gereği yapılacaktır