Yılmaz Özdil isyan etti: Bu artık ahlaksızlık!

4426 izlenme 29 Şubat 2020
Reklamlar
Demokrasi Arenası programına konuk olan Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, MSB’nin İdlib’de 1 askerin ş&ehit olduğunu açıklamasının ardından isyan etti. Özdil, "Türkiye’de neler oluyor, televizyonların eğlence programının akışı bile değişmiyor. Bu, artık bir ahlaksızlık. Bir duygudan toplumu koparmaya çalışıyorlar" dedi.

Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, Uğur Dündar'ın TELE1’de hazırlayıp sunduğu ‘Demokrasi Arenası'na konuk oldu.

Özdil, Milli Savunma Bakanlığı’nın İdlib’de rejim unsurları tarafından düzenlenen topçu saldırısında 1 askerin ş&ehit olduğunu, 2 askerin de ya&ralandığını açıklamasının ardından sert bir çıkış yaptı.

“BU ARTIK AHLAKSIZLIK”

Özdil, şunları söyledi: Gerçekten inanılmaz Uğur abi. Ağzımdan kötü bir şey çıkacak diye çok endişeliyim. Yatağında eceliyle ö&len 91 yaşındaki Bedevi kralı için yas ilan ettiler. Türkiye’de neler oluyor, televizyonların eğlence programının akışı bile değişmiyor. Bu, artık bir ahlaksızlık. Bir duygudan toplumu koparmaya çalışıyorlar.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

80 okul inşaatı yarım kalırken, 72 milyon TL'ye millet bahçesi! İmamoğlu, 70 bin dolarlık metrobüs parçasını tamir eden İETT'nin 2 ustasına 3 maaş ikramiye verilmesi için talimat verdi Benzine bu gece yarısı zam geliyor. Deponuzu bugün doldurun Borsa'da bugün ne oldu. Kimler sattı kimler satın aldı