Ana Sayfa
30 Aralık 2020 ( 658 izlenme )
Reklamlar

Yılmaz Özdil Milli Piyango biletindeki son durumu yazısının son cümlesinde açıkladı

Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, yeni yıla girmeden önce yazdığı yazısında çarpıcı tespitlerine bir yenisini daha ekledi. Özdil, bugünkü yazısında 2003 yılından beri yazdığı yazısına bugün bir paragraf daha eklediğini ifade ederek, Yazısının son cümlesinde milli piyango ile ilgili detaya da yer verdi.

Her yılbaşında yazısına bir paragraf daha eklediğini söyleyerek 2003 yılından beri ısrarla unutulanları yazdığını belirten Özdil, “Unuttuklarımızı hazin şekilde hatırlıyor ve görüyoruz ki, Akp iktidara geldiğinden beri, huzurlu bir tek yılbaşımız yok. Hiç olmazsa piyango bileti alırdık kardeşim, hayaller kurardık. Artık talih kuşu bile yandaş" ifadelerini kullandı. 

Yılmaz Özdil'in yazısının ilgili kısmı şöyle;

2021 yılbaşına giriyoruz… Salgınla mücadeleyi yüzlerine gözlerine bulaştırdılar, ölüm sayılarını gizliyorlar, vaka sayılarını gizliyorlar, aşıyı Türkler buldu, Avrupa'da sadece Türk milleti aşı olamıyor.

Yılbaşı, bütün dünyada umuttur.

Türkiye'de kabus.

Bu yazımı her yılbaşında bir yeni paragraf ekleyerek, ısrarla kaleme alıyorum, unuttuklarımızı hazin şekilde hatırlıyor ve görüyoruz ki, Akp iktidara geldiğinden beri, huzurlu bir tek yılbaşımız yok.

Hiç olmazsa piyango bileti alırdık kardeşim, hayaller kurardık.
Artık talih kuşu bile yandaş.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erken Seçim Kesinleşti Nagehan Alçı'nın bile ağzının açık kaldığı açıklama. Koca profesör Yaşar Hacısalihoğlu Almanya'da benzin 1.66 Euro dedi Kandilli uyardı: İstanbul’da 3 ilçeyi içine alan fay parçasında anormallik yaşanıyor Tevfik Göksu'ya sel bölgesinde büyük tepki... 'Konuşmayın görevinizi yapın'