Ana Sayfa
13 Haziran 2022 ( 644 izlenme )
Reklamlar

4 aydır hastanenin önünde nöbet tutuyor

Bıçaklanıp ambulansla götürülen sahibinin peşinden koşarak hastaneye gelen köpek 4 aydır hastane kapısında bekliyor.

Brezilya’nın São Paolo kentinde evsiz bir adam parkta bıçaklandıktan sonra ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Bıçaklanan adam acil tedavi için Santa Casa de Novo Horizonte Hastanesine götürüldü ancak sağlık ekibi ambulansa alınmasına izin vermediği için köpeğini geride bırakmak zorunda kaldı. Sahibinin yanından ayrılmak istemeyen köpek, kilometrelerce ambulansın peşinden koştu ve sahibinin yakında geleceğini umarak hastane kapısının dışında oturdu ama ne yazık ki bu hiç gerçekleşmedi.


Köpeğin sahibi olan adam hastaneye getirildikten kısa bir süre sonra hayatını kaybetti. Bir kişi tarafından sahiplenilen zavallı köpek buna rağmen kaçıp yine hastanenin önünde yaşamaya başladı. Sahibinin öldüğünden habersiz köpeğin bekleyişi 4 aydır sürüyor.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kargoya elleri titretecek zam geliyor Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısı yaptı Deniz Yavuzyılmaz Şans Oyunlarındaki büyük skandalı ifşa etti! Süleyman Soylu'yu küplere bindirecek sözler! "Kimsin sen Süleyman Soylu, kimsin sen"