Ana Sayfa
23 Kasım 2021 ( 679 izlenme )
Reklamlar

5 bin Liralık atkısıyla gündem olan AKP’li Mücahit Birinci'den tepki çeken enflasyon yorumu

Vatandaş artan gıda fiyatlarına isyan ediyor... 5 bin liralık atkısıyla gümdene gelen AKP MKYK Üyesi Mücahit Birinci artan enflasyonla ilgili tepki çeken açıklamalarda bulundu: "Psikolojik"

'Dünyada 3. sırada büyüyen ülkeyiz' iddiasında bulunan Birinci, düşük faiz politikasının devam edeceğini vurgulayarak; yüzde 40’lara ulaştığı iddia edilen enflasyonun “psikolojik” olduğunu savundu.

2022’nin ilk 4 ayını işaret eden AKP'li Birinci, vatandaşların sabretmesini de istedi. 


Naci Ağbal'ı neden görevden aldınız?

Birinci daha önce katıldığı programda 'Naci Ağbal gibi bir insanı, Merkez Bankası Başkanlığına getirip de sabahın 4'ünde niye görevden alıyorsunuz, gerekçesi ne arkadaş. Ne yaptı bu adam?' sorusuna "alışacaksınız" demişti.


AKP'li Mücahit Birinci: 'Hay atkı kadar kafanıza taş düşsün'

AKP'li milletvekili Mücahit Birinci'nin 5 bin lira değerindeki atkısı sosyal medyada gündem olmuş gelen tepkilere böyle yanıt vermişti;

"Hay atkı kadar kafanıza taş düşsün. Başka işiniz mi yok yahu, Tiktok videoları, İnstagram paylaşımları... Fondaş bir kısım sözde gazeteci de bunlara uymuş. Neredeyse atkı sempozyumu düzenleyecekler. Yahu bırakın magazini, bir iki kitap okuyun, tarih okuyun, kendinize fayda..."

"Siyasetçiyi atkı üzerinden vurmak... Çok naif..."

"Aslında sıkıntı şu... Biz kimiz de o atkıyı takabiliyoruz dimi... Mütedeyyinler, maneviyata sahip insanlar kim ki... Dünyanın meşru nimetlerinden tek, azınlık ama egemen düşüncenin kurşun askerleri faydalanır. Bu azgın azınlığa göre biz, "Bizimkiler" dizisindeki kapıcılarız"



Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Karadeniz için ciddi tehlike uyarısı: Selden sonra yeni kabus Fatih Erbakan Cumhur İttifakı’na savaş açtı. ‘Verilen sözler tutulmadı’ Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan çok konuşulacak nikah kararı Seni Sevmeyen Ölsün şarkısıyla bir döneme damga vuran ünlü şarkıcıdan kötü haber