Ana Sayfa
27 Haziran 2022 ( 8118 izlenme )
Reklamlar

Abdurrahman Dilipak bombayı patlattı: Kasetler patlayacak

AKP’ye yakın bir isme ait olduğu iddia edilen c'insel içerikli kasetin sosyal medyada yayınlanmasının ardından Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak’tan dikkat çeken açıklamalar geldi.

AKP’lilerin kendisine yazısı nedeniyle açtığı davayı hatırlatan Abdurrahman Dilipak sosyal medya hesabından “Bana, bize fa 'hişe dedi diye 81 ilde dava açanlar, niye susuyorsunuz. Dilinizi mi yuttunuz” diye sordu.

Dilipak, “AK Parti içindeki FETÖ'nün zihniyet ikizi AKP'lilerden ve onların papatyalarından ne haber. Bu fahişe ve türevlerine karşı peki AK Partili ve KADEMli hanımlar ne zaman ses verecek” ifadelerini kullandı.

Abdurrahman Dilipak, yeni kasetlerin yayınlanacağını iddia ederek şunları yazdı:

“Bakın bunun arkası gelecek. VIP ve CIP listeler yolda, siyasetçi, bürokrat, iş adamı, STK'lı, akademisyen, gazeteci, sanatçı, liste kabarık. Adnanilerin, FETÖ'cülerin, Sauna çetesinin ve daha nicelerinin ellerindeki kasetler patladı patlayacak gibi sanki.

İş dünyasının büyüğü ortancası, yeşili, moru, kırmızı, sarısı, karası, beyazı, her renk ve her rengin her tonundan birileri var diyorlar.

Sahi gücünüz onlara değil bana mı yetiyor! Buyurun devam edin, durmak yok, yola devam. Yoksa birileri Mc Kinsey,5G,CoVID,LGBT vd bin intikamı mı bu.”


NE OLMUŞTU?

Abdurrahman Dilipak, Yeni Akit’te, İstanbul Sözleşmesi'ni konu aldığı "AKP'nin papatyaları" başlıklı yazısında “AK Parti içindeki AKP’liler, FETÖ’nün zihniyet ikizi gibi davranıyorlar. Hem uluslararası fonlarla destekleniyorlar hem de kamu fonlarını kullanıyorlar. Malum ‘Yeşil Sermaye’ de bunlara sponsor olabiliyor. Koç kadar, Sabancı kadar, Eczacıbaşı kadar bizim ‘Yeşil sermaye’ davasına sadakat gösterip, bu fahişelere ve onların türevlerine karşı seslerini yükseltebilecekler mi? Konfeksiyoncu, gıda zinciri, finans kuruluşu, ses ver Türkiye! Ne bekliyorsunuz!" demişti.


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Marmaris’i işgal etmeye başladılar. Sığınmacılar Türkiye’nin her yerine yayılıyor Göğüs Hastalıkları Profesörü Salih Emri, test sonucunun saklandığını söyledi Korona virüs yıllar önce Hulki Cevizoğlu'nun programında ele alınmış Erdoğan Atatürk'e ait olan sözü kendi sözü gibi kullandı. İşte Atatürk'ün o sözü