Ana Sayfa
18 Ocak 2022 ( 2309 izlenme )
Reklamlar

Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Demirtaş planını açıkladı. Flaş iddia

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün sarf ettiği sözlere olay bir cevapla karşılık verdi. Davutoğlu, Erdoğan'a İmralı mektubu hatırlatması yaptı...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün partisinin grup toplantısında muhalefete yüklenerek sert mesajlar verdi. Erdoğan, “CHP'nin başını çektiği ittifakın bir cenahını oluşturan PKK’nın güdümündeki parti ne yapacağını, ne söyleyeceğini, nasıl davranacağını belirlemek için milletvekillerinin dağdaki eli silahlı sevgililerinden gelecek icazeti bekliyor. Bunların göğsündeki şeref madalyası dağa kaçırdığı yavrular, bunlardaki vicdan bu. Ama Edirne’deki en büyük hesabı İmralı’dakine verecek.” dedi. 

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Erdoğan'ın, Demirtaş'a ilişkin ‘İmralı'ya hesap verecek’ sözlerini, ‘illegal siyaset alanı oluşturma’ olarak nitelendirdi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Ahmet Davutoğlu, “İmralı’dan gelen mektupla seçime gitmeye çalışıyorsanız bunlar beyhude.” dedi. 

Ahmet Davutoğlu'nun paylaşımı şöyle:

“Parti kapatmalarla meşru siyaseti daraltmaya çalışan Erdoğan, Edirne ile İmralı arasında hiyerarşi kurarak illegal siyaset alanı oluşturma gayretinde! İmralı’dan gelen mektupla seçime gitmeye çalışıyorsanız bunlar beyhude! Sandık gelecek; siz ve iki yüzlü anlayışınız gidecek.”

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Sedat Peker'e suikast alarmı AKP’li eski belediye başkanından AKP’lilere hodri meydan Sakarya’da bir şahıs, Atatürk Büstü’ne baltayla saldırdı. AKP'li vekil bu görselden öyle bir sonuç çıkardı ki...