Ana Sayfa
20 Eylül 2019 ( 1017 izlenme )
Reklamlar

AKP'de Öcalan istifası

AKP Konya Karatay İlçe Yöneticisi Yusuf Koyuncu, "Partimizin Osman Öcalan'la aynı çizgide buluşmasından ve Bakanımızın HDP binası önünde devletimizi küçük düşürmesinden dolayı istifa kararı almış bulunmaktayım" ifadeleriyle partisinden istifa etti... Parti içinde peş peşe gelen istifalara bir halka da Konya'nın Karatay ilçesinde eklendi.

YeniÇağ'ın haberine göre, dikkat çeken bir dilekçeyle istifa eden parti yöneticisi Yusuf Koyuncu, AKP'nin Doğu Perinçek ve Osman Öcalan'la aynı çizgide buluştuğunu savundu.

Koyuncu ayrıca, Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'un HDP binası önündeki görüntülerinin de devleti küçük düşürdüğünü ifade etti.


"PARTİMİZ ÖCALAN'LA AYNI ÇİZGİDE BULUŞMUŞTUR"

"2018 yılından itibaren Ak Parti Karatay İlçe Başkanlığı Yönetim Kuruluğu Üyeliği yaptığım partimden; Kuruluş ilkelerinden uzaklaşması, Doğu Perinçek ve Osman Öcalan'la aynı çizgide buluşmasından duyduğum rahatsızlık ve icra makamındaki bakanımızın Diyarbakır HDP il binası önünde Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve partimizi düşürdüğü aciz durumu aklım ve vicdanımın kabul etmemesi neticesiyle çok sevdiğim Ak Partimden üzülerek istifa kararı almış bulunmaktayım."

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Abdulkadir Selvi’ye göre Z kuşağı Atatürkçü ve milliyetçi lider istiyor İşte Avrupa'nın Erdoğan'a Yaptığı Teklif! Erdoğan Sisi'nin kolunu tuttu. 'Mursi'nin katili' denilmişti Akşener’den provokasyon düzenleyenlere cevap. P*rno sitesi gezip yavşak yavşak konuşanlara provokasyon yaptırabilirsiniz