Ana Sayfa
14 Ocak 2020 ( 1328 izlenme )
Reklamlar

AKP'li Başkan Zekai Kafaoğlu aracına ve odasına zırh kaplatmış!

AKP'li Ahmet Edip Uğur'un Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden ayrılmasının ardından yerine gelen AKP’li Zekai Kafaoğlu'nun ilk iş aracına ve odasına zırh kaplattığı ortaya çıktı.

AKP’li Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Edip Uğur olaylı bir şekilde görevinden alınmasının ardından, yerine Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu seçilmişti. 

 2017 yılının Kasım ayında göreve gelen başkan toplam 16 ay Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görev yaptı. Makama oturan Kafaoğlu’nun ilk icraatlarından birinin makam odası ve makam aracına zırh yaptırdığı ortaya çıktı.

İHALEYE TEK ŞİRKET GİRDİ

Yeni başkan Zekai Kafaoğlu kasım ayında göreve geldikten beş ay sonra “Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Makam Odası ve Makam Aracının Zırhlama Hizmet Alımı” ihalesine çıkıldı. Haziran ayında ihale sonuçlandı. İhaleye katılan tek şirket olan “Oset Savunma Sanayi Zırh Teknolojileri Anonim Şirketi” 173 bin TL teklifle kazanan firma oldu. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne işin maliyeti ise 221 bin 166 TL 66 kuruş olarak kayda geçti.
 
İhaleyi kazanan şirketin referansları arasında Cumhurbaşkanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü dahil pek çok kamu kuruluşu yer alıyor.

Kaynak: Yeniçağ

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bolu Belediye Başkanı Özcan'dan 'göçmenlerle' ilgili yeni açıklama Ali Babacan DEVA'nın programını açıkladı Türkiye'yi öven gurbetçi, Almanya'daki emekli maaşı sorulunca ''Sen onu karıştırma'' dedi İğrenç iddia! 'Karşımda oturma kalk, gözüm sana kayıyor'