AKP'li başkandan derdini anlatmak isteyen vatandaşa tehdit

626 izlenme 17 Mayıs 2022
Reklamlar
AKP'li il başkanı, Konya'da yapımına başlanan Aksapark Konut Yapı Kooperatifi'nin temel atma törenine katıldı. Törende derdini anlatmaya çalışan bir vatandaşla tartışan AKP'li Angı'nın görüntüleri tepki çekti.

Konya'nın Karatay ilçesinde gerçekleşen Aksapark Konut Yapı Kooperatifi'nin temel atma töreninde gergin anlar yaşandı. Törene katılım sağlayan AKP Konya İl Başkanı Hasan Angı, kendisini eleştiren bir vatandaşla tartıştı. AKP'li Angı, kendisine ''Burası sana baki değil. Benimle böyle konuşmaya hakkın yok'' diyen vatandaşa karşılık, ''Densizlik, hadsizlik yapma. Akıllı ol'' sözlerini kullandı. O görüntüler büyük tepki çekti.

Konya'nın Karatay ilçesinde bugün Aksapark Konut Yapı Kooperatifi'nin temel atma töreni yapıldı. Törene katılan AKP Konya İl Başkanı Hasan Angı ile bir yurttaş arasında tartışma yaşandı. İkili arasındaki tartışma, bir yurttaşın kamerasına yansıdı.

Toplu konutun yapıldığı alanda hakkının yendiğini ileri süren yurttaş, Angı'ya derdini anlatmaya çalıştı. Angı, yurttaşa "Sen bu kafayla gittiğin sürece hiç kusura bakma, hep sen haklısın, herkes suçlu" dedi. Yurttaş da Angı'nın sözleri üzerine, "Sana baki değil bu makamlar, benimle öyle konuşmaya hakkın yok senin" diyerek karşılık verdi. Bunun üzerine Angı'nın yurttaşa, "Densizlik, hadsizlik yapma, akıllı ol" dediği görüldü.

Tartışma yatıştırılmak istenirken yurttaşın "Benim nerem yanlış" demesi üzerine Angı, "Her tarafın yanlış ya, bir doğrun yok" diye karşılık verdi. Yurttaş ise Angı'ya, "Sen doğru olduğun için şimdi bu makamında bir dur bakalım" dedi. 

Yurttaş, daha sonra çevredekiler tarafından Angı'nın yanından uzaklaştırıldı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

'Süleyman Soylu 9-10 Yıllık FETÖ Projesidir' e-Devlet’te yeni hizmet: Din değişiliği yapılabilecek İğneden ipliğe her şeye zam geldi. İşte zamların tam listesi Usta gazeteci Memduh Bayraktaroğlu hasta yatağından tek arzusunu açıkladı