Ana Sayfa
29 Eylül 2021 ( 605 izlenme )
Reklamlar

AKP'li başkandan skandal torpil savunması

Elazığ Palu Belediye Başkanı Bekir Yıldırım, işe alınacak kişilerin kendisine yakın kişiler olduğu iddiasına ilişkin, “Millet dünyayı yiyor, biz 5 kişi işe alıyoruz, çok mu görüyorlar?” dedi.

Elazığ'ın Günışığı gazetesinin haberine göre, AKP’li Palu Belediyesi, 5 işçi alımı yapacağını duyurdu. Açılan ilana rağmen işçi alımlarının AKP’lilerin vereceği isimlerden olacağı iddiası ortaya çıktı.

“İDDİALAR DOĞRU”

Öne sürülen iddialara yanıt veren Belediye Başkanı Bekir Yıldırım, 'Evet iddialar doğru. Biz 5 kişinin ismini verdik, bu isimler de bize yakın isimlerdir. Mevzuata aykırı bir durum da yoktur. Biz gerekli olan her yerden izin aldık. Vatandaşların gösterdiği tepkileri boş olarak değerlendiriyorum. Kimsenin ağzını tutacak halimiz de yok… İsteyen istediğini söylesin. Beş kişi için adam mı vuralım? Millet dünyayı yiyor, biz 5 kişi işe alıyoruz çok mu görüyorlar?' ifadelerini kullandı.

31 Mart 2019 yerel seçimlerden Palu Belediye Başkanı AKP’li Efrayim Ünalan’ın, hakkındaki 2 yıl 6 ay hapis cezasının onanmasının ardından mazbatası Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından iptal edilmişti. Belediye Başkanlığına ise yerine ise mecliste yapılan oylama AKP’li Bekir Yıldırım belediye başkanı olmuştu.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Tevfik Göksu'nun FETÖ'yü öven tweetlerini canlı yayında gösterdiler! Çılgın Sayısal Loto'da bu rakamlar nasıl yan yana geldi İlahiyat öğrencisine var tıp öğrencisine yok 2020'de Türkiye Şahlanacakmış!...