Ana Sayfa
29 Ekim 2019 ( 746 izlenme )
Reklamlar

AKP'li Külünk: İstanbul'un İmamoğlu'na tesliminde kimin katkısı varsa bir gün hesap verecek...

Külünk, İmamoğlu için "Bu şahıs 1923’ün durduğu yerde olmadığını her davranışı ile ortaya koymaktadır. 1453 öncesi İstanbul hayalinin peşindedir" dedi. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz hafta İstanbul Çamlıca Cami ve Eğitim Kültür Hizmetleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ergin Külünk ile Cuma namazı öncesinde bir araya gelmişti.

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a yakınlığıyla bilinen eski Milletvekili Metin Külünk’ün de ağabeyi olan Külünk, bu ziyaret sırasında İmamoğlu’na “Başarılı bir seçim geçirdiniz. Ülkemiz insanına hizmet ediyorsunuz. Allah kolaylık versin. İşiniz zor. 15 milyonluk bir şehir…” diyerek tebriklerini iletmişti.

Ergin Külünk’ün kardeşi Metin Külünk ise Ekrem İmamoğlu’nu din ve milliyet eksenli olarak hedef alan paylaşımlarda bulundu. İmamoğlu’nun Fatih’in Balat semtinde yaptığı bir ziyaretinin konu edildiği haberi sosyal medya hesabından paylaşan Metin Külünk, “Bu şahıs 1923’ün durduğu yerde olmadığını her davranışı ile ortaya koymaktadır. 1453 öncesi İstanbul hayalinin peşindedir” dedi.

Yerel seçim döneminde İstanbul’da Binali Yıldırım’ın kazanması için ‘İstanbul Hareketi’ isimli bir çalışmaya da öncülük eden Külünk, paylaşımının devamında “31 Mart/23 Haziran seçimlerini bir kez daha analiz etmek ve de bu şahsın seçimi kazanma dinamiklerini tekrar tekrar düşünmek zorundayız” deyip “İstanbul’u HDP/PKK/FETÖ işbirlikçisi akla teslim etmede kimlerin hatası ve katkısı varsa Türk milletinin vicdanın da bir gün hesap verecektir” ifadelerini kullandı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kuyruğun başı var sonu yok! Kırmızı ete 130 liralık indirimi duyan dükkana akın etti Erdoğan, Alevilerle buluşuyor. Çok sayıda inanç önderi teklifi reddetti Ali Babacan: Türkiye’nin felakete gideceğini görüyordum, keşke konuşsaydım Komünist Başkan gözünü hangi belediyeye dikti. Tunceli’den aday olmayacak