Ana Sayfa
26 Mart 2021 ( 642 izlenme )
Reklamlar

AKP’li vekilin danışmanı uyuşturucu kullanırken görüntülendi iddiası sosyal medyayı karıştırdı

AKP İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın danışmanı olduğu iddia edilen Kürşat Ayvatoğlu’nun lüks aracının içinde kokain çekerken görüntülenmesi sosyal medyanın gündemine oturdu. Ayvatoğlu’nun Dağ’ın danışmanı olmadığı belirtilirken, AKP’li eski Kastamonu Belediye Başkanı’nın Tahsin Babaş ile birlikte çalıştığı ortaya çıktı.

Onedio’da yer alan habere göre; AKP’li vekil Hamza Dağ’ın özel kalemi/danışmanı olduğu öne sürülen Kürşat Ayvatoğlu, lüks aracında kokain çekerken görüntülendi.

Sosyal medyanın gündemine oturan görüntülerin ardından paylaşımlarda Ayvatoğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile yan yana çekilmiş fotoğrafları da yer aldı.



Öte yandan Milletvekili Hamza Dağ’ın danışmanlarından Muhammed Doğan, Ayvatoğlu’nun Meclis kadrosundaki danışmanlardan olmadığını açıkladı.


“Kürşat arkadaşımdı, iyi tanırım” diyen gazeteci Muhammed Vefa ise “Kürşat konuşulacaksa daha önce özel kalemliğini yaptığı Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş’a da bir bakın. Oğlu neler yapıyor, babası neler yapıyor?” şeklinde bir paylaşım yaptı.






Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

'İstanbul'da koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenler var' iddiası Ekrem İmamoğlu, kaldıkları otelden çıkarılan sağlık çalışanlarına sahip çıktı MHP'li yöneticiden İYİ Parti Lideri Meral Akşener'e ağır hakaret ve küfürler... İlber Ortaylı'nın yayının bittiğini sanarak söylediği "Maşallah şuna bak" sözleri sosyal medyanın gündeminde