Ana Sayfa
08 Mart 2022 ( 2150 izlenme )
Reklamlar

AKP’li vekilin paylaşımı olay oldu. 7 yıl önceden bildi

AKP Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu’nun 7 yıl önceki paylaşımı yeniden gündem oldu.

AKP Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu'nun bugünlerde yaşanan akaryakıt ve yağ kuyruklarıyla ilgili 7 yıl önce yaptığı sosyal medya paylaşımı tekrar gündem oldu.

AKP Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, 19 Nisan 2015 tarihinde yaptığı sosyal medya paylaşımında "Bizi alkışlayanlara gülüyoruz. Sanki yağ, mazot kuyrukları, darbeler, ilaç kuyrukları bizim dönemimizdeydi de…" açıklamasında bulunmuştu.


Bu paylaşımın üzerinden 1 yıl geçtikten sonra darbe girişimi, 7 yıl sonra ise mazot ve yağ kuyrukları ortaya çıktı. Eczacılar ise yaşanan ilaç sıkıntısına dikkat çekiyor.

AKP Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu'nun 7 yıl önce söyledikleri bir bir gerçekleşmiş oldu.

“EN ÖNGÖRÜLÜ VEKİL ÖDÜLÜNÜ HAK EDİYOR”

Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Vahap Özsüher, AKP Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu'na 21’inci yüzyılın en öngörülü vekil unvanının verilmesi gerektiğini söyledi. AKP Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu'nun yaptığı paylaşıma atıfta bulunan Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Vahap Özsüer, şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Hanımefendiye 21.YY'nin En Öngörülü Vekili Ödülünün verilmesi gerekiyor. Çanakkale milletvekilliği yapmış birinin bu ödülü alması bizleri de gerçekten onure eder. Yağ mazot kuyrukları tamam… Yakında ilaç kuyrukları da başlarsa şaşırmayacağız.”

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Sahte peygamberin mezar yerine talep patlaması 6 bin TL’ye çalışacak adam bulamıyoruz. Bir Emmi daha çıktı Haluk Levent bu kez kendisi için yardım istedi: Vücuduma yayılmadan... RTÜK Başkanı'na Maaş Üstüne Maaş!