Ana Sayfa
02 Şubat 2020 ( 3837 izlenme )
Reklamlar

AKP’li yazardan Ekrem İmamoğlu’nun annesine hakaret

Hükümete yakınlığıyla bilinen Yenişafak gazetesi yazarı İsmail Kılıçarslan, bugünkü köşe yazısında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun annesine hakaret etti.

İSMEK Genel Sekreter Yardımcısı Yeşim Meltem ile çalışanlar arasında yaşandığı iddia edilen olayı bugünkü köşesine taşıyan Yenişafak gazetesi yazarı İsmail Kılıçarslan, “İmamoğlu’nun annesi de kokuyor mu?” başlıklı yazısında “Ekrem İmamoğlu’nda bir parça karakter varsa saygıdeğer annesinin de aralarında olduğu bir toplumsal kesime böylesi leş şekilde hakaret edebilen bu çirkinlik abidesini bir dakika tutmaz o binada. Aksi halde İmamoğlu “annesine hakareti sinesine çekmiş bir adam” olarak kalacaktır benim zihnimde. Bir gram fazlası değil” diye yazdı.

Kılıçarslan ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kızıyla ilgili de şu ifadeleri kullandı:

“Sayın Ekrem İmamoğlu. Saygıdeğer kızınızın çalıştığı işyerindeki müdürü onun bekar olup olmadığını sorduktan sonra yanındaki bir erkeğe dönüp “bunları akşam itfaiyecilerle buluştursanıza. İtfaiyecilerle bir gece düzenleyin ne bu böyle herkes bekar...” dese tavrınız ne olur? Aslında ben aşağı yukarı tavrınızın ne olacağını tahmin ediyorum. 

Çünkü bir baba yahut bir ağabey yahut bir anne ya da abla ciğerparesine böylesi bir terbiyesizlik yapılmasını hazmetmez. Siz de hazmetmezsiniz, eminim. Eh, Beren sizin kızınızsa Meltem denen çirkinlik abidesinin bu aşağılamayı yönelttiği insanlar da birilerinin kızı, kardeşi, yavrusu. Gereğini yapıp da bu çirkinlik abidesini tam da layık olduğu yere, yani çöp kutusuna göndermezseniz bir ünlem koyup bırakırız. Çöp kutusuna atarken eline de bir itfaiye hortumu tutuşturun tabii. Freud dayımız bir kez daha haklı çıksın böylece”.

Kaynak: Yeniçağ

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Emekliye yapılacak zammı açıkladılar: İşte Erdoğan'ın masasındaki oran! 'EKONOMİ GÜZEL, HAK EDİYORUM Kİ ÇÖP TOPLUYORUM' 66 yıl ceza alan 'mafya babası' Kürşat Yılmaz tahliye oldu AKP önceden vaadettiği 2023 hedeflerini sitesinden kaldırdı. İşte siteden kaldırılan vaatler