AKP'nin kalesinde ekmek kuyruğu. Dondurucu soğuk bile uzun kuyrukları engelleyemedi

496 izlenme 18 Ocak 2022
Reklamlar
AKP'nin kalesi olarak bilinen Kayseri'de Büyükşehir Belediyesi'ne ait Kent Ekmek büfeleri önünde soğuk havaya rağmen uzun kuyruklar oluştuğu görüldü.

Kayseri’de 22 Aralık Çarşamba günü ekmek fiyatlarına zam gelmiş ve 1,75'ten satılan 200 gramın ekmeğin fiyatı 2 liraya çıkartılmıştı.

Zammın ardından AKP’nin kalesi olarak bilinen AKP'li Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne ait Kent Ekmek büfeleri önünde 1 lira 25 kuruştan satılan 200 gram ekmek almak isteyen vatandaşlar soğuk havaya rağmen uzun kuyruklar oluşturdu.

"HALK FAKİRLEŞTİ"

İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve aynı zamanda partinin Grup Başkanvekili Kazım Yücel, vatandaşın ekmek kuyruğunda beklediği anlara ilişkin görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Yücel, Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda çekilen görüntüleri “Yiğit muhtaç olmuş kuru soğana” türküsüyle paylaşarak “Kayseri meydanı, meydan olalı bu ekmek kuyruklarını gördü mü? Ya Kent ekmek lezzetli ya da halk fakirleşti” dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Hatay’da Suriyeli nüfusu patladı… 12 yıl sonra belediye başkanı Suriyeli olabilir Sedat Peker'in son videosu sonrası Uğur Dündar böyle isyan etti “Yav sen ne kadar boş bir adamsın be” Mansur Yavaş inat etti talimatı verdi