AKP'nin özel toplantısında şok planı Bakan Nebati açıkladı

2524 izlenme 11 Ağustos 2022
Reklamlar
Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati’nin açıklamaları yine gündem olmaya devam ediyor. Bakan Nebati‘nin son olarak AKP’lilere kapalı olarak yaptığı bir konuşma sızdırıldı. Nebati, ÖTV’yi artırmayı planladıklarını söyledi.

Milli Gazete'nin haberine göre, İstanbul’un Ümraniye ilçesindeki bir kapalı toplantıda AKP’lilere seslenen Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati’nin ağzından kaçırdığı sözler sosyal medyada gündem oldu. Bakan Nebati konuşması sırasında ÖTV’yi artırmayı planladıklarını söyledi.

“YA ŞU ÖTV’Yİ ARTIRALIM DA TALEBİ BİRAZ KIRALIM”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim vaatleri arasında gösterdiği ÖTV indirimi sonrası araç satışlarında azalma meydana gelirken Bakan Nurettin Nebati Ümraniye’deki konuşmasında bu konuyla değindi.

Nebati konuşmasında "ÖTV artırımına mı gitsek’ dedik bu genel başkan (Kemal Kılıçdaroğlu) yanlış anlamış bizi. Yanlış dinlemiş. ‘ÖTV indirilecek’ dedi. ‘ÖTV indirilecek’ deyince de millet araba almamaya başladı. Almamaya da devam etsin. Biz kendi aramızda demedik mi ‘Ya şu ÖTV’yi artıralım da şeyi biraz kıralım.” İfadelerini kullanırken ÖTV’yi artırmayı planladıklarını ağzından kaçırmış oldu.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

‘Berat Albayrak beni bitirmeye çalışıyor’ diyen Sedat Peker çark etti CHP üyesi Ümit Kocasakal boykotu deldi Bahçeli Alper Gezeravcı ile Dilber'i kıyasladı. 'Bu bir komplo emaresidir' Erdoğan'ın Görevden Alacağı Bakanlar Belli Oldu!