Ana Sayfa
19 Mart 2024 ( 686 izlenme )
Reklamlar

AKP'nin yıkılmaz denilen kalesinde bomba sonuç. Ankara'da şok etkisi yarattı

Akaryakıtta zam furyası...Motorinde bu gece fırtınası esecek. 1 lira 30 kuruş zamlanacak. Akaryakıt istasyonunda pompanın fiyat numarası topaç gibi dönmeye başlayacak. Bir bakacaksınız, bin lirayı geçmiş olacak. Cebinizdeki paralar bir anda boşalacak.

Akar yakıt fiyatlarında zam furyası fırtına gibi geldi. 15 Mart'ta 1 lira 25 kuruş zamlanan motorin dört gün sonra bir zam daha geliyor. Bu kez 1 lira 30 kuruş olarak kayıtlara girecek. Zamlı Fiyatlar bu gece yarısından sonra uygulanmaya başlayacak.

ZAMMIN NEDENİ AÇIKLANMADI

Motorin bu geceden itibaren yapılacak zammın nedeni belli olmasa da iki farklı görüş var. İlk Brent petrolündeki fiyat artışı. İkincisi ise Ukrayna'nın Rus petrol bölgelerine yaptığı dronelu saldırılar. Rusya'nın petrol üretiminin 600 bin varil civarında olması nedeniyle uluslararası piyasalarda petrol fiyatları yükseldiği ileri sürülüyor.

Motorin bu gece gelecek 1 lira 30 kuruşluk artışla birlikte dört gün arayla ikinci bir zam gelmiş oluyor. Son zamla birlikte Ankara ve İzmir'de motorun fiyatı 44 lirayı aşacak. Zam sonra motorun fiyatlarına göre şöyle olacak

ESKİ FİYATI YENİ FİYATI

İstanbul Avrupa Yakası 41,90 TL 43,20 TL

İstanbul Anadolu Yakası 41,83 TL 41,13 TL

Ankara 42,71 TL 44,01 TL

İzmir 42,91 TL 44,21 TL

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Fatih Altaylı’dan Türklere hakaret eden Afgan şahsa tepki: "Karısını, kızını bırakıp kaçan bir ‘itten’ ders alıyoruz!" Yeni Şafak yazarı: Erdoğan'ın kullandığı prompter değil, bilgi ekranı Kilis ve Gaziantep'te ortaya çıkan görüntüler tedirgin etti; Süper Hücre hareketleri Durum çok vahim