Ana Sayfa
19 Eylül 2021 ( 3144 izlenme )
Reklamlar

AKPli belediye miting alanını doldurmak için bakın ne yaptı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın Mersin'de katıldığı toplu açılış töreninde miting alanı boş kalınca AKPli belediye çalışanları devreye girdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı toplu açılış töreninde miting alanının bazı bölümleri boş kaldı. AK Partili Akdeniz Belediyesi'nin temizlik işçilerinin de alanda olduğu gözden kaçmadı. 

Milli Gazete'nin haberine göre, Miting saatine doğru alınan güvenlik önlemleri artırıldı, alanın etrafındaki yüksek binaların çatılarına keskin nişancılar yerleştirildi. Helikopter alan üçerinde turladı. Miting alanının belli bölümlerinin boş kaldığı gözlendi. AK Partili Akdeniz Belediyesi’nin temizlik işçilerinin de iş kıyafetleri ile birlikte alanda olduğu görüldü.

BELEDİYE İMKANLARI SEFERBER EDİLDİ

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, Silifke Belediyesi’ne ait bir aracın üzerine AK Parti logosunun yapıştırıldığını gösteren bir fotoğraf paylaştı. Antmen, paylaşımında; “Kamu araçları babanızın malı olmadığı gibi partilerinizin de araçları da değildir. Sayıştay ve İçişleri Bakanlığı bu konuda görevini yapmak zorunda. Mersin'de miting alanını doldurmaya devletin araçları yetmedi, bakanlıkların araçları da yetmedi hatta belediyelerinin araçları da yetmedi. Ford ve Volkswagen fabrikası gelse dahi yetmez artık size. Gidiyorsunuz” değerlendirmesini yaptı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yüzde 150 Zam Vatandaşı Çıldırttı! Petrol fiyatları son 11 ayın zirvesini gördü! Akaryakıta yeni zamlar yolda Kılıçdaroğlu Erdoğan ve Bahçeli'ye çok ağır konuştu! "Karaktersiz, yüzleri bile kızarmaz bunların!" İstanbul depremiyle ilgili Japon deprem uzmanından uyarı