Ali Babacan Süleyman Soylu'ya öyle bir yanıt verdi ki... Alkışlar koptu!

2337 izlenme 27 Mayıs 2021
Reklamlar
DEVA Partisi lideri Ali Babacan, kendisini hedef alan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ’ya ilk kez cevap verdi: İktidarın büyük ortağının, küçük ortağına mahkum olduğunu bilip, küçük ortak üzerinden güç devşiriyorsunuz. Bir süre daha, çok değil. Birkaç gün daha Bakanlık yapmak o kadar kıymetli bir şey değil.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, İzmir’de partililerine seslendi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu ile DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ı da hedef almıştı.

Soylu, Davutoğlu ve Babacan ile ilgili şunları ileri sürmüştü: "Yıl 2005. Ben Başbakan Yardımcısıyım. AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu. Başbakan Davutoğlu. 7 Haziran seçimleri öncesi MYK toplantısında 'Biz HDP ile anayasa yapabiliriz' diye bir cümle çıktı ağzından. Hepimiz baktık. Seçim geçtikten sonra AK Parti çoğunluğu elde edemedi, tek başına iktidar kurabilme kabiliyeti oluşmadı. Ya CHP ile ya diğer siyasal partilerle bir araya gelecek. Bugünkü gibi hatırlıyorum. İlk MKYK toplantısında bugün Deva Partisi'nin başkanı Ali Babacan, "Bu işlere bakmamalıyız, şu anda ekonomiyi ayakta tutmalıyız" dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Cumhurbaşkanına ağlayarak seslendi: Hakkımızı helal etmiyoruz Yeni yasaklar geliyor. Reuters bu haberi Türk yetkililere dayandırdı AKP'nin yıkılmaz denilen kalesinde bomba sonuç. Ankara'da şok etkisi yarattı Fatura borcu olanlar dikkat! Devlet baba şefkati 1 Temmuz'da bitiyor