Ana Sayfa
13 Temmuz 2022 ( 1414 izlenme )
Reklamlar

Ali Erbaş, o imam hakkında sessizliğini bozdu

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Konya'da katledilen Ekrem Karakaya'nın ardından KonyaSelçuklu Kayalar Camii imamı Ahmet Gür'ün yaptığı açıklama ile ilgili sessizliğini bozdu.

Konya'da Kardiyoloji Doktoru Ekrem Karakaya, bir hasta yakını tarafından geçtiğimz hafta katledildi. KonyaSelçuklu Kayalar Camii imamı Ahmet Gür ise minberde, protesto eylemine katılan doktorları eleştirmişti. Olayları hac ibadeti sırasında öğrenen Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, sessizliğini bozdu.

Erbaş, Sözcü gazetesinden Saygı Öztürk'e konuştu  . Erbaş, imam Ahmet Gür'ün sözleriyle ilgili “Konya'daki olay bizi çok üzdü. Cuma günü minberden oldukça üzücü ve minbere yakışmayan bir konuşma yapan imam ile ilgili aynı gün soruşturma başlattık. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki gereği neyse yapılacaktır.” ifadelerini kullandı.

Öztürk, "Şimdilerde hastane basmak, sağlık çalışanlarına saldırmak, hatta ölümle tehdit etmek yaygınlaşıyor. Bu konuda, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın uyarıcı bir hutbe hazırlamasına  ihtiyaç olduğu günlerdeyiz." değerlendirmesini yaptı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Deprem profesörü Ahmet Ercan'dan erken deprem uyarısı! Korktuğum 3 yer diyerek uyardı Vatandaşın tek mesajı canlı yayını bitirdi. Bu sözler stüdyoda yankılandı: Bitirelim programı, vah ülkem vah Milyonların gözü bu haberde! İşte 2022 Emekli maaş zammının ayrıntıları Dünyaca ünlü meteoroloji sitesi kar fırtınasının geliş tarihini açıkladı. Kehanet değil gerçek. Bağıra bağıra geliyor