Ana Sayfa
15 Temmuz 2021 ( 661 izlenme )
Reklamlar

Altaylı daha fazla dayanamadı... Arsızlık yeter şart değilmiş

Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, görevden alınan Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Melih Bulu için "Oh olsun" derken, TRT'ye atanan Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan'a da üstü kapalı göndermede bulundu...

Fatih Altaylı, "Bugün Resmi Gazete'de çok önemli bir karar yayınlandı" diyerek şunları yazdı: O kararı ben şöyle okudum: 'Arsızlık ve yüzsüzlük geçer akçe değildir. İstediğiniz kadar arsız ve yüzsüz olun hak ettiğiniz sondan kurtulamazsınız.' Melih Bulu'nun görevden alınması bana göre çok yerinde bir karar olmuştur. Geldiği gibi gitmenin örneğidir. Memlekete boşu boşuna zaman kaybettirmiş, gerilim yaratmış, saygın akademiyaya zarar vermiştir. Niye geldiği gibi, niye gittiği de belli değildir."

"Muhtemelen bu tip atamalarla ilgili olarak belirli bir kontenjan vardır. O kontenjan TRT'ye kaydırılmıştır" diyerek üstü kapalı olarak Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan'ı ima eden Altaylı, yazısını şöyle sonlandırdı: Peki bu gidişe üzüldük mü? Asla. Beter olsun mu? Olsun. Utan mışmıdır? Hiç zannetmiyorum.

HİLAL KAPLAN'DAN MESAJ

TRT Yönetim Kurulu Üyeliği'ne atanması büyük tepki çeken Hilal Kaplan, sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı. Kaplan, "Üyesi 15 Temmuz'un yıldönümünde omuzlarımızdaki yük daha da arttı. Rabbim vazifemizi hakkıyla yapmayı nasip etsin. Görevi tevdi eden Sayın Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ederim. TRT'yi daha etkin ve güçlü bir yapıya kavuşturmak için var gücümüzle çalışacağız. Rabbim mahcup etmesin" dedi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Gazeteci Özlem Gürses, kendisini t*ciz eden erkeği canlı yayında ifşa etti Kılıçdaroğlu'ndan Merkez Bankası yöneticilerine: 'Erdoğan'ın emriydi' diyerek kimse sıyrılamayacak AKP'li Savcı Sayan istifa etti Uluslararası anket şirketinden çok konuşulacak sonuçlar! Cumhurbaşkanı Erdoğan'a büyük şok