“Altınları dağıtın, muhalefete bırakmayın'' Celal Eren Çelik, Şevki Yılmaz'ın iktidara skandal çağrısını paylaştı

2099 izlenme 18 Ocak 2022
Reklamlar
Gazeteci Celal Eren Çelik, Yeni Akit yazarı Şevki Yılmaz'ın katıldığı bir programda 2023 seçimleri için AKP’ye sunduğu sosyal medyada gündem olan seçim önerisine ilişkin dikkat çeken bir paylaşımda cevap verdi.

Akit yazarı Şevki Yılmaz, Akit TV'de yayınlanan 'Kürsü' programına katıldı. Yılmaz, AKP hükümetinin yanlışlarını anlatarak eleştirdi. Yılmaz'ın 2023 seçimleri için AKP'ye sunduğu önerisi ise sosyal medyada gündem oldu.


Yılmaz'ın tartışma yaratan açıklamasında şu ifadeler yer kullandı: "İşte İstanbul Belediyesi işte Ankara, sırf ekonomik yönden kulağını çekti. Millet Ak Partisinden ayrılmış değil. Belediyeler de var. Meclis üyeleri bizdedir. 30 küsur ilçenin 5'i hariç bizdedir. Ankara'da 3 ilçenin dışında bütün ilçeler Ak Partisinindir. Millet Ak Partisinden kopmuş değil. Ama mutfak yangınını anlatamadığı için 'ben de demiştir; Ak Partiliyim ama belediye başkanları ile bunların kulağını çekeceğim.' İşte onun için 23 Kasım seçimlerine gelmeden AK Partisi kasanın ağzını açması lazım. Efendim 700 ton altınımız var, Merkez Bankası'nda şu kadar dolarımız var diyorsunuz. Kime bırakacaksınız? Bu hırsızlara mı?"


Gazeteci Celal Eren Çelik, Şevki Yılmaz’ın tartışma yaratan açıklamalarına sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımla cevap verdi.


Çelik paylaşımında, “Adam diyor ki " AKP seçimden önce kasayı açsın,parayı dağıtsın,yangını söndürsün. Bu parayı bu hırsızlara mı bırakacaksınız?" AKP zihniyeti ülkeyi kendisinden olmayan kişilerin düşman olduğu ve dolayısı ile gerekirse "Giderken" yakılıp yıkılacak bir yer olarak görüyor.” ifadelerini kullandı.







Bunlar da İlginizi Çekebilir

Cengiz Holding’in yaptığı 34 milyon TL’lik bağış vergiden düşülecek! Sedat Peker paylaştı. İstanbul - İzmir otoyolunda bu silahlı adamların ne işi var Flaş... Flaş... İki ünlü ekonomist Doların 17 lira olacağı tarih açıklandı Süleyman Soylu ile Mehmet Metiner canlı yayında kavga etti!