Arap turistler Türk lirası ile burunlarını sildiler

725 izlenme 01 Temmuz 2021
Reklamlar
Sosyal medyada paylaşılan bir videoda, Arap oldukları belirtilen turistlerin bir restoranda yaptığı hareket, sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Görüntülerde, Arap turistlerin hesabı ödemek için çıkardıkları parayla burunlarını sildiği görüldü.

Bir grup turistin bir restoranda yaptığı hareket, sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Sosyal medyada yayılan videoda, yemek yedikleri restoranın garsonundan hesabı isteyen turistler, hesabın gelmesinin ardından ödeyecekleri miktara bakıp, hesap defterini kapattı. Ardından kamera, masadaki diğer 2 kişiye doğru döndü.

Daha sonra hesabı ödemek için ellerini ceplerine atan turistler, çıkardıkları Türk lirasıyla burunlarını sildi. Turistlerin skandal hareketleri, sosyal medyada gündem oldu.  Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı, skandal harekette bulunanturistlerin gözaltına alınmasını talep etti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

65 Türk yolcunun koronavirüs testi pozitif çıktı Kandilli'den İstanbul depremi açıklaması Son anketten bir ittifakın hiç beklemediği sonuçlar ortaya çıktı İslamcı camia bunu konuşuyor... "İnstatürban kadınlar coşuyor"