Ana Sayfa
20 Şubat 2022 ( 563 izlenme )
Reklamlar

Ataması yapılmadığı için seyyar satıcılık yapıyordu: İsmail Öğretmen yaşamına son verdi

Mersin'de ataması yapılmadığı için seyyar satıcılık yapan 32 yaşındaki öğretmen İsmail Karahan yaşamına son verdi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, olaya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'Gencecik öğretmen bir evladımızı daha çaresizliğin karanlığında kaybettik... Yazıklar olsun!' ifadelerini kullandı.

Mersin'in Tarsus ilçesinde yaşayan ve ataması yapılmadığı için geçimini sağlamak için seyyar satıcılık yapan 32 yaşındaki İsmail Karahan yaşamına son verdi. Karahan'ın yakınları, ekonomik zorluklar nedeniyle kendisinin zor günler geçirdiğini belirtti. Hayatını kaybeden Karahan'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumuna sevk edilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Büyükşehir Belediye Başkanı isyan etti. Suriyeliler burada aday olsa seçimi kazanır 2 çocuğunun velayetini göğüs silikonu yaptırma karşılığında eski eşine vermiş Davutoğlu'ndan Kritik Erken Seçim ve HDP Açıklaması: Devlet Bahçeli'yi İşaret Etti! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Esad ile görüşecek mi? Kritik soruyu canlı yayında yanıtladı